Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΟ Δ.Α.Α. "Ελ. Βενιζέλος" επέλεξε την DSV για τη μουσική επιμέλεια των χώρων του
Μουσικό πρόγραμμα ορχηστρικής μουσικής με έντονες πινελιές από μελωδίες που θυμίζουν Ελλάδα

Ο Δ.Α.Α. "Ελ. Βενιζέλος" επέλεξε την DSV για τη μουσική επιμέλεια των χώρων του

Σε όλους τους χώρους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών η μουσική της Digital Sound & Vision, θα συντροφεύει τους ταξιδιώτες.

Η Digital Sound & Vision, με ιδιαίτερη τιμή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”. Σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου η μουσική της DSV θα συντροφεύει αρμονικά εκατομμύρια ταξιδιώτες.

Οι μουσικοί σύμβουλοι της Digital Sound & Vision επέλεξαν ένα μουσικό πρόγραμμα ορχηστρικών μουσικών θεμάτων με έντονες πινελιές από μελωδίες που θυμίζουν Ελλάδα.

Η DSV, έχοντας 10ετή πορεία στο χώρο, έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία εταιρεία μουσικής επένδυσης επαγγελματικών χώρων, με περισσότερες από 1.300 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας κάθε δυνατή λύση για τη μουσική επιμέλεια επιχειρήσεων. Η Digital Sound & Vision διαμορφώνει το μουσικό περιβάλον της κάθε επιχείρησης, με απεριόριστες επιλογές από 100 μουσικές κατηγορίες και μηνιαία ανανέωση του ρεπερτορίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024