Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςCOCO-MAT: Εβδομάδα μαξιλαριών ύπνου σε όλα τα καταστήματα
Στη διάρκεια του Pillow Week ένα εργαστήρι μαξιλαριών διαμορφώνεται σε όλα τα καταστήματα

COCO-MAT: Εβδομάδα μαξιλαριών ύπνου σε όλα τα καταστήματα

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, στις 21 Μαρτίου, η COCO-MAT διοργανώνει και φέτος εβδομάδα μαξιλαριών ύπνου (Pillow Week) σε όλα της τα καταστήματα από 26 έως 31 Μαρτίου.

Το Pillow Week (εβδομάδα μαξιλαριών ύπνου) διοργανώνεται κάθε χρόνο, δίνοντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μαξιλάρια της COCO-MAT και να φτιάξουν το δικό τους, όπως ακριβώς το προτιμούν, συνεισφέροντας παράλληλα σε έναν φιλανθρωπικό σκοπό.

Στη διάρκεια του Pillow Week ένα εργαστήρι μαξιλαριών διαμορφώνεται σε όλα τα καταστήματα. Εκεί οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως φτιάχνεται ένα μαξιλάρι και να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντική είναι η επιλογή του κατάλληλου για την ποιότητα του ύπνου. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μπορούν οι ίδιοι να φτιάξουν το προσωπικό τους μαξιλάρι, ακριβώς όπως το επιθυμούν, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, γεμίζοντάς το με φυσικά υλικά. Κατόπιν μπορούν να το προμηθευτούν σε ειδική τιμή.

Φέτος η COCO-MAT συμπράττει με την Ένωση Αμερικανίδων Γυναικών Ελλάδος (American Women’s Organization of Greece) για να υποστηρίξει με το τους σκοπούς του Heart Pillow Project και να συμπαρασταθεί στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού. Για κάθε ένα COCO-MAT μαξιλάρι που θα πωλείται σε ειδική τιμή, καθ’ όλη τη διάρκεια του Pillow Week, η COCO-MAT θα φτιάξει και θα δωρίσει ένα heart pillow στο Heart Pillow Project. Στη συνέχεια αυτά θα διανεμηθούν στο Κέντρο Μαστού του Ογκολογικoύ Νοσοκομείου Αθηνών “Αγ. Σάββας” και στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς “Άγιοι Ανάργυροι”.

Η πρωτοβουλία Heart Pillow Project ξεκίνησε το 2001 στο Erlanger Medical Center του Tennessee, ΗΠΑ και έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 50 πόλεις σε 18 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το heart pillow είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι σε σχήμα καρδιάς που σχεδιάστηκε για να απαλύνει τον πόνο των γυναικών που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο του μαστού. Το σχήμα του μαξιλαριού επιτρέπει στις γυναίκες να το κρατούν κάτω από το βραχίονα, απαλύνοντας τον πόνο, βοηθώντας στη μείωση του οιδήματος και προστατεύοντας το σημείο της τομής. Μαξιλαράκια heart pillows δίνονται σε γυναίκες στο πρώτο κιόλας μετεγχειρητικό στάδιο, βοηθώντας άμεσα την ταχύτερη ανάρρωσή τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024