Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ειδική ενημέρωση θα γίνει και στους πελάτες, ώστε να σβήσουν τα φώτα των δωματίων τους

Το Hilton Αθηνών συμμετέχει και φέτος στην "Ώρα της Γης"

Τατιάνα Ρόκου - 15 March 2012, 12:42

Το Hilton Αθηνών συμμετέχει και φέτος στην "Ώρα της Γης" και ο εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός του ξενοδοχείου θα σβήσει για μία ώρα.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 20:30, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στον κόσμο θα στείλουν ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Κι αυτό με μια απλή πράξη: κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα. Και φέτος, το Hilton Αθηνών θα συμμετάσχει σε αυτή την παγκόσμια πρωτοβουλία του WWF (World Wildlife Fund), που συμβολίζει ότι όλοι εμείς μπορούμε να δράσουμε ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η Ώρα της Γης απευθύνεται σε κάθε πολίτη, κάθε επιχείρηση και κάθε ανθρώπινη κοινότητα. Ξεκίνησε το 2006 στο Σύδνεϋ και κάθε χρόνο έχει όλο και μεγαλύτερη απήχηση. Πασίγνωστες τοποθεσίες, μνημεία και κτίρια σε όλο τον πλανήτη θα σκοτεινιάσουν και φέτος. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα τους και θα ενώσουν για μία ώρα τις “φωνές” τους για το μέλλον του πλανήτη. Πέρυσι, συμμετείχαν 135 χώρες, κάνοντας την Ώρα της Γης 2011 την πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία ενάντια στην κλιματική αλλαγή από άποψη συμμετοχής. Το 2012 αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Το Hilton Αθηνών, ακολουθώντας την πολιτική της Hilton Worldwide, συμμετέχει πάντα σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Έτσι λοιπόν, και φέτος, ο εξωτερικός και εσωτερικός φωτισμός του ξενοδοχείου θα σβήσει για μία ώρα, τα εστιατόρια και τα μπαρ θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους “υπό το φως των κεριών”, ενώ θα γίνει ειδική ενημέρωση στους πελάτες, ώστε να σβήσουν και εκείνοι τα φώτα των δωματίων τους.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top