Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςFIX Dark: Η νέα πρόταση από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία
Νέα, lager μαύρη μπίρα, σε κυκλοφορία limited edition

FIX Dark: Η νέα πρόταση από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Η FIX Dark αποτελεί το ολοκαίνουριο σήμα της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους καταναλωτές και στους επαγγελματίες της εστίασης, στο πλαίσιο της φετινής 7ης HO.RE.CA.

Η FIX Dark αποτελεί μια πρωτοποριακή εναλλακτική επιλογή, που αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην κατηγορία της μαύρης μπίρας στη χώρα μας. Ουσιαστικά, το νέο σήμα αποτελεί από μόνο του μια νέα κατηγορία στην εγχώρια αγορά, καθώς πρόκειται για μία lager μαύρη μπίρα, σε κυκλοφορία limited edition, που εμφιαλώνεται αποκλειστικά στην παραδοσιακή φιάλη FIX των 330 ml.

Με όχημά της την ιστορικότητα και τις αξίες του brand της FIX Hellas, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία παρουσιάζει μέσω της FIX Dark μια ξεχωριστή και καλά φυλαγμένη συνταγή, που συνδέεται με τον θεσμό της ΔΕΘ, πριν πολλά χρόνια. Τότε, που, επί δεκαετίες, οι επισκέπτες της έκθεσης ανυπομονούσαν να απολαύσουν μια παγωμένη “μαύρη” μπίρα, στο περίπτερο της Φιξ.

Για το 2012, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία στοχεύει σε περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης της στην αγορά και σε κατάκτηση μεριδίου της τάξεως του 10%. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η εταιρεία εκτιμά ότι βασικά της “όπλα” θα είναι η ενίσχυση της θέσης της στην τουριστική αγορά – στην οποία την προηγούμενη χρονιά δεν είχε δώσει μεγάλη έμφαση – και η στροφή των καταναλωτών προς τα ελληνικά προϊόντα. Την ίδια στιγμή, η εταιρεία σκοπεύει να αναπτύξει και το κομμάτι διανομής στα τελικά σημεία, στο οποίο υπάρχει ακόμη περιθώριο βελτίωσης.

Γενικότερα, από το 2011, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία έχει θέσει ως στόχο μέσα στην επόμενη πενταετία η FIX Hellas να αποτελέσει το 3ο brand σε πωλήσεις και το 1ο brand ως ελληνική μπίρα, και η επιχείρηση να καταφέρει να ανέβει στη 2η θέση στο χώρο της.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024