Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣεμινάριο για πληρώματα επαγγελματικών σκαφών αναψυχής
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Le Monde

Σεμινάριο για πληρώματα επαγγελματικών σκαφών αναψυχής

Η ISTION Yachting Academy διοργανώνει σεμινάριο για πληρώματα σκαφών αναψυχής τόσο για επαγγελματίες, όσο και για νεοεισερχόμενους που θέλουν να ξεκινήσουν σταδιοδρομία στα σκάφη αναψυχής.

Η ISTION Yachting Academy δραστηριοποιείται από το 2002 στην εκπαίδευση πληρωμάτων και κυβερνητών σκαφών αναψυχής ως πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο από το ASA (American Sailing Association) και RYA (Royal Yachting Association), παρέχοντας τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίων με επαγγελματική αναγνώριση διεθνώς.

Με σκοπό την ολοκληρωμένη επαγγελματική κατάρτιση τα τελευταία χρόνια οργανώνει ειδικά Σεμινάρια επιμόρφωσης για πληρώματα σκαφών αναψυχής. Το πρώτο σεμινάριο του 2012 για πληρώματα σκαφών αναψυχής έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 2-6 Απριλίου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες, οι οποίοι επιδιώκουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, αλλά και σε νεοεισερχόμενους (χωρίς προαπαιτούμενα), οι οποίοι επιθυμούν να ξεκινήσουν σταδιοδρομία στα σκάφη αναψυχής.

Θεματολογία:
1. Πρώτες βοήθειες
2. Επικοινωνία και Επαγγελματισμός
3. Ανάλυση όρων ναυλοσυμφώνου
4. Καθήκοντα κυβερνήτη και πληρώματος
5. Μεσογειακή κουζίνα
6. Οινογνωσία

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Le Monde, στο Μοσχάτο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024