Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕξυπηρέτηση πελατών για μικρά ξενοδοχεία από τα Kariera Seminars
Το σεμινάριο εισηγείται ο κ. Νίκος Σουλιτζής

Εξυπηρέτηση πελατών για μικρά ξενοδοχεία από τα Kariera Seminars

Το σεμινάριο "Εξυπηρέτηση Πελατών για μικρά Ξενοδοχεία" από τα Kariera Seminars αναλύει θέματα που απασχολούν όσους εργάζονται στο front desk.

Τα Kariera Seminars διοργανώνουν το σεμινάριο “Εξυπηρέτηση Πελατών για μικρά Ξενοδοχεία”, το οποίο διεξάγεται στις 28 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Μαρούσι. Το πρόγραμμα έχει συνολική διάρκεια 8 ώρες και αναλύει θέματα που απασχολούν όσους εργάζονται στο front desk, αναφορικά με τις απαιτήσεις και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν από τους πελάτες.

Σκοπός του σεμιναρίου, είναι να θέσει το πλαίσιο λειτουργίας των τμημάτων Υποδοχής (Front Desk) και Guest Relations που θα οδηγήσει στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μιας ξενοδοχειακής μονάδας. Σε μια εποχή που ο ξενοδοχειακός κλάδος στην Ελλάδα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ανάπτυξης και προσέλκυσης νέων πελατών, η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των επισκεπτών μπορεί να αποτελέσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για μια ξενοδοχειακή μονάδα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την ανάπτυξη σχέσεων με τους υπάρχοντες “ικανοποιημένους” πελάτες και την μετέπειτα εφαρμογή φυσιολογικών μηχανισμών όπως το “word of mouth”.

Το σεμινάριο εισηγείται ο κ. Νίκος Σουλιτζής, ο οποίος έχει εργαστεί και εργάζεται σε μικρά ξενοδοχεία και boutique hotels ως Front Desk Operations Coordinator. Έχει εργαστεί στο ξενοδοχείο Perivolas Traditional Houses στην Σαντορίνη, ενώ έχει συνεργαστεί και με εταιρείες διοργάνωσης Ταξιδιών Κινήτρων, όπως Event Plus, Trekking Hellas κ.ά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024