Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΝέο μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης δαπέδων από την Karcher
Το Karcher B 40 C-W μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ώρες που οι χώροι είναι ανοιχτοί για το κοινό

Νέο μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης δαπέδων από την Karcher

Nέο μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης δαπέδων πεζού χειριστή Karcher B 40 C-W, με "έξυπνο" σύστημα λειτουργίας “Intelligent Key”.

Το νέο μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης δαπέδων πεζού χειριστή της Karcher B 40 C-W διαθέτει το “έξυπνο” σύστημα λειτουργίας “Intelligent Key” επιτρέποντας στον χειριστή να δημιουργήσει τις δικές του ρυθμίσεις εργασίας. Παρέχει υψηλή απόδοση καθαρισμού, καθώς προσαρμόζεται άριστα σε κάθε εφαρμογή. Οι στενοί διάδρομοι δεν αποτελούν πρόβλημα για αυτό το ευκίνητο compact μηχάνημα. Χάρη στο χαμηλό επίπεδο εκπομπής θορύβου, είναι ιδανικό για εργασίες καθαρισμού σε χώρους όπου απαιτείται ησυχία, όπως νοσοκομεία και ξενοδοχεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ώρες που οι χώροι είναι ανοιχτοί για το κοινό. Ο κάδος του ακάθαρτου νερού καθαρίζεται εύκολα και αποτελεσματικά χάρη στο αυτόματο σύστημα ξεβγάλματος, που παρέχεται ως προαιρετικός εξοπλισμός.

Το καινοτόμο σύστημα Intelligent Key της Karcher μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση διαφορετικών επιπέδων πρόσβασης μέσω κωδικοποιημένων ανά χρώμα κλειδιών (κίτρινο για το χειριστή, γκρι για τον επόπτη / υπεύθυνο καθαριότητας, κόκκινο για τον τεχνικό συντήρησης). Ο υπεύθυνος καθαριότητας, για παράδειγμα, μπορεί να ρυθμίζει παραμέτρους όπως η ταχύτητα κίνησης του μηχανήματος, η ταχύτητα των βουρτσών, η ισχύς του κινητήρα ή η δοσολογία του χημικού καθαριστικού, ώστε να προσαρμόζονται ανάλογα με την εφαρμογή. Το κλειδί χρησιμοποιείται για να εισάγονται οι ρυθμίσεις στο μηχάνημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χειριστής είναι να χρησιμοποιήσει τον περιστροφικό διακόπτη για να επιλέξει το απαιτούμενο πρόγραμμα καθαρισμού. Κατά συνέπεια, χρησιμοποιείται μόνο η απαραίτητη ποσότητα ενέργειας και χημικού καθαριστικού. Επίσης, αυτό το σύστημα πρακτικά αποκλείει σφάλματα στο χειρισμό. Το μηχάνημα εξοικονομεί ενέργεια και είναι φιλικό προς το περιβάλλον χάρη στη λειτουργία Eco!efficiency, που είναι ιδανική για τον καθαρισμό συντήρησης των περισσότερων τύπων δαπέδων. Με αυτόν τον τρόπο, το μηχάνημα λειτουργεί με μειωμένη ισχύ και χαμηλότερη ταχύτητα περιστροφής των βουρτσών.

Με πλάτος μόλις 62 cm, το B 40 C-W χωράει σε στενούς διαδρόμους, όπως εκείνους που βρίσκονται μεταξύ των ταμείων των supermarkets και επίσης μεταφέρεται εύκολα με ανελκυστήρα. Ο κάδος κλείνει προς τα εμπρός, προκειμένου ο χειριστής να έχει οπτική επαφή με την κεφαλή της βούρτσας και να μπορεί να καθαρίζει προσεκτικά τις γωνίες και εσοχές. Τα μοντέλα με κεφαλή βούρτσας roller διαθέτουν σύστημα προ-σάρωσης για την αποκομιδή χονδρόκοκκων ρύπων, όπως γόπες τσιγάρων ή καπάκια από μπουκάλια. Η γωνία του συστήματος αναρρόφησης προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με το είδος του εκάστοτε δαπέδου μέσω ενός περιστροφικού χειριστηρίου. Το νέου τύπου κιβώτιο προστασίας του κινητήρα εξασφαλίζει χαμηλές εκπομπές θορύβου, λιγότερο από 60 dB(A), ανάλογα με την ταχύτητα της βούρτσας.

Η κεφαλή της βούρτσας αποσυναρμολογείται με μόλις τρεις κινήσεις, χωρίς τη χρήση εργαλείων, ώστε να πραγματοποιείται ολοκληρωμένος καθαρισμός του κάτω μέρους του μηχανήματος. Οι κυλινδρικές ή οι δισκοειδείς βούρτσες αλλάζονται επίσης πολύ εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χειριστής είναι να πατήσει ένα κουμπί ή έναν ποδοδιακόπτη, ώστε να ξεκλειδωθούν. Όταν ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, ο κάδος ακάθαρτου νερού καθαρίζεται εύκολα, μέσω ενός συστήματος ξεβγάλματος που είναι ενσωματωμένο στο καπάκι. Έτσι ο χειριστής προστατεύεται από το πιτσίλισμα, καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να συνδέσει το σύστημα στην παροχή νερού. Τα ακροφύσια που είναι τοποθετημένα σε δακτύλιο στο καπάκι του κάδου παρέχουν αυτόματο, ολοκληρωμένο καθαρισμό. Έπειτα, το καπάκι στερεώνεται, έτσι ώστε να αεριστεί και να στεγνώσει ο κάδος. Με αυτόν τον τρόπο περιορίζεται ο κίνδυνος μετάδοσης μικροβίων, γεγονός που καθιστά το μηχάνημα κατάλληλο για χώρους όπου απαιτείται υψηλό επίπεδο υγιεινής, όπως οι βιομηχανίες τροφίμων.

Ο κάδος καθαρού νερού συνδέεται στην παροχή νερού μέσω ενός σωλήνα με τη βοήθεια ενός προαιρετικού συστήματος “γρήγορης πλήρωσης” (Quick Fill In system) κι έτσι γεμίζει γρήγορα και εύκολα. Η εισροή του νερού διακόπτεται αυτόματα μόλις φτάσει το μέγιστο επίπεδο πλήρωσης, ώστε ο χειριστής να μπορεί να επιτελέσει και άλλες εργασίες στο μεταξύ. Τα εξαρτήματα, όπως σφουγγαρόπανο, πανάκια ή δοχεία απορρυπαντικού τοποθετούνται σε άγκιστρα επάνω στο μηχάνημα πριν την έναρξη των εργασιών καθαρισμού ή αποθηκεύονται σε ένα ειδικό κουτί για μικρά αντικείμενα, ώστε να είναι πάντα εύκαιρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024