Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςClay Lab: Τα ελληνικά κεραμικά φωτιστικά στο πρώτο Coco-Mat ξενοδοχείο
Δημιουργία ενός νέου boutique luxury hotel στην Αθήνα

Clay Lab: Τα ελληνικά κεραμικά φωτιστικά στο πρώτο Coco-Mat ξενοδοχείο

Χειροποίητα φωτιστικά οροφής, πλακίδια και επιλεγμένα αντικείμενα από το ελληνικό studio κεραμικών Clay Lab παίζουν διακοσμητικό και λειτουργικό ρόλο στο πρώτο Coco-Mat ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το ξενοδοχείο Nafsika Coco-Mat.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνεργασία δύο αμιγώς ελληνικών προτάσεων διακόσμησης για τη δημιουργία ενός νέου boutique luxury hotel στην Αθήνα. Χειροποίητα φωτιστικά οροφής, πλακίδια και επιλεγμένα αντικείμενα που υπογράφονται από το ελληνικό studio κεραμικών Clay Lab παίζουν το δικό τους διακοσμητικό και λειτουργικό ρόλο στο πρώτο Coco-Mat ξενοδοχείο στην Ελλάδα, το ξενοδοχείο Nafsika Coco-Mat.

Η σχεδιαστική λιτότητα των κεραμικών αντικειμένων Clay Lab έδεσε αρμονικά με τη διακριτική “φυσική” ταυτότητα της ελληνικής και διεθνώς επιτυχημένης εταιρείας Coco-Mat. Στόχος των concept hotels της Coco-Mat είναι να προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης και διαμονής, βασισμένη στην ελληνική φιλοξενία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024