Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εξωστρεφής στρατηγικός σχεδιασμός από τη NetSemantics

Επιτυχημένη η συμμετοχή της NetSemantics στην έκθεση ITB Berlin 2012

Θοδωρής Κουμέλης - 22 Μάρτιος 2012, 16:00

Κατά τη διάρκεια της ITB, τα στελέχη της Netsemantics παρουσίασαν τους επισκέπτες την καινοτομική πλατφόρμα επιχειρησιακού λογισμικού (nsTravel ERP – BackOffice, nsHub XML Consolidation, nsTIS CRM & Booking Engine) που έχει αναπτύξει.

Η NetSemantics ΑΕ, ακολουθώντας τον εξωστρεφή στρατηγικό σχεδιασμό της, συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση ITB Berlin 2012 (7-11 Μαρτίου 2012). Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της Netsemantics είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε πλήθος επισκεπτών, κυρίως από τη διεθνή τουριστική βιομηχανία, την καινοτομική πλατφόρμα επιχειρησιακού λογισμικού (nsTravel ERP – BackOffice, nsHub XML Consolidation, nsTIS CRM & Booking Engine) που έχει αναπτύξει η εταιρεία και με επιτυχία έχει εγκαταστήσει σε ηχηρά ονόματα της αγοράς του τουρισμού (Incoming – Outgoing Travel Agents, Tour Operators, OTAs, Bus Companies κ.λπ.).

Τα πλέον θετικά σχόλια αποκομίσθηκαν για το επίπεδο της τεχνολογικής και λειτουργικής υποδομής των συστημάτων της εταιρείας.

Η NetSemantics ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που την τίμησαν με την παρουσία τους στο περίπτερο της έκθεσης και καλεί όλους όσους επιθυμούν εκτενή ενημέρωση, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στο διαδίκτυο.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top