Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςEcostore από την Electrolux Professional: Best in class στην ενεργειακή απόδοση
Μείωση της δαπάνης του ηλεκτρικού ρεύματος κατά 65%

Ecostore από την Electrolux Professional: Best in class στην ενεργειακή απόδοση

Νέα γενιά ψυγείων, ειδικά για τους απαιτητικούς επαγγελματίες ανακοίνωσε η Electrolux, με οθόνη αφής και με σύστημα Optiflow για άριστη συντήρηση.

Η Electrolux έχει ιστορικό πολλών ετών, στενής συνεργασίας με επαγγελματίες υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών. Η ανάπτυξη των ψυγείων ecostore δημιουργήθηκε για αυτούς τους επαγγελματίες, καθώς διεξήγαγε μία πολύ εκτεταμένη και ειδική έρευνα εντοπισμού των αναγκών και των προσδοκιών τους. Το αποτέλεσμα είναι η προσφορά της νέας γενιάς ψυγείων που ικανοποιούν όλες τις ανάγκες της επαγγελματικής κουζίνας και προσφέρουν ένα συνδυασμό από πρωτοπορία, αξιοπιστία και υπευθυνότητα. Τα ψυγεία ecostore ξεχωρίζουν για τον υψηλό βαθμό ενεργειακής απόδοσης, την μεγάλη χωρητικότητά τους και την απεριόριστη αντοχή στον χρόνο. Διαθέτουν επίσης νέα χαρακτηριστικά, εγγύηση για την άριστη και υγιεινή συντήρηση των τροφίμων.

Με οθόνη αφής και με σύστημα Optiflow για άριστη συντήρηση
Τα ψυγεία ecostore σχεδιάστηκαν για να “επιμηκύνουν τη ζωή” του πλέον σοβαρού κόστους της επαγγελματικής κουζίνας, των τροφών δηλαδή. Το σύστημα Optiflow ένα σύστημα έξυπνης κυκλοφορίας του κρύου αέρα, φροντίζει για την ιδανική ομοιόμορφη ψύξη και άριστη συντήρηση των τροφίμων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Η οθόνη αφής, πρόκειται για ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό, σας εξασφαλίζει τον απόλυτο και χωρίς έννοιες ή αίσθηση ανασφάλειας έλεγχο, μέσω των ρυθμίσεων για κάθε κατηγορία τροφίμων, με την τέλεια θερμοκρασία και υγρασία αναλόγως του είδους.

Νέα γενιά ενεργειακής απόδοσης
Η γκάμα ψυγείων ecostore καταναλώνει 65% λιγότερη ενέργεια από άλλα ψυγεία. Με τα ψυγεία νέας γενιάς μπορεί κανείς να εξοικονομήσει έως 720 ευρώ/έτος (καταψύκτης) και 360 ευρώ/έτος (συντήρηση) στην κατηγορία 7 σε σύγκριση με ένα άλλο ισοδύναμο θάλαμο της κατηγορίας 1. Ένα επαγγελματικό ψυγείο καταναλώνει 10 φορές περισσότερο σε σχέση με ένα οικιακό. Η επιλογή ενός “σωστού” επαγγελματικού ψυγείου για την εργασία, είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση αφού μεταξύ των άλλων ωφελειών μειώνει και την κατανάλωση, καθότι τα ψυγεία (ορισμένα) ecostore έχουν ψύξη με το φυσικό ψυκτικό αέριο R290, το οποίο δεν επιδρά στο φαινόμενο του θερμοκηπίου και δεν καταπονεί τα μηχανικά του εξαρτήματα, αυξάνοντας έτσι την διάρκεια λειτουργίας του.

Μεγαλύτερη χωρητικότητα
Τα  ψυγεία ecostore έχουν χωρητικότητα μεγαλύτερη κατά 50 λίτρα σε σχέση με άλλα συγκρίσιμα ψυγεία. Η μεγαλύτερη χωρητικότητα ήταν ένα από τα πλέον πολυζητούμενα και πλέον σημαντικά σημεία – απαιτήσεις της ομάδας – στόχο στην έρευνά μας.

Η γενιά ψυγείων ecostore παρουσιάζεται στην αγορά τον Μάρτιο του 2012.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024