Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΕίδη συσκευασίας και οικιακής χρήσης naturesse από βιώσιμες πρώτες ύλες
Τα naturesse είναι βιοδιασπώμενα

Είδη συσκευασίας και οικιακής χρήσης naturesse από βιώσιμες πρώτες ύλες

Η εταιρεία Naturesse Hellas παρουσιάζει τη σειρά προϊόντων naturesse από βιώσιμες, πρώτες ύλες, που προσφέρεται τόσο στον οικιακό καταναλωτή, όσο και στον επαγγελματία χώρων εστίασης.

Ο κοινός παρανομαστής όλων των προϊόντων της naturesse της εταιρείας Naturesse Hellas είναι η φυσική τους προέλευση. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά βιώσιμες, πρώτες ύλες, περιλαμβανομένου υποπροϊόντων ακατέργαστης ζάχαρης, φυτικών αμύλων, κυτταρίνης, ουσιών που περιέχονται σε φυτικά έλαια, πεσμένα φύλλα φοινικιάς, ξύλο και πολύ-γαλακτικά οξέα.

Η σειρά των προϊόντων έχει ευρεία γκάμα και όμορφη εμφάνιση και η ποικιλία των διαφορετικών φυσικών πρώτων υλών προσφέρει την ιδανική λύση για κάθε περίσταση. Η σειρά των προϊόντων naturesse περιλαμβάνει πιάτα, μπολ, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα. Χρησιμοποιείται η ίδια τεχνογνωσία στην παραγωγή προϊόντων σακούλας συσκευασίας, σακούλας απορριμμάτων, και ειδών συσκευασίας τροφίμων.

Τα είδη συσκευασίας και οικιακής χρήσης naturesse μπορούν να συνεισφέρουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος καθως:
– κατασκευάζονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες
– είναι βιοδιασπώμενα
– η διαδικασία παραγωγής τους, καθώς και τα απορρίμματά τους, είναι ουδέτερου CO2.

Οι συσκευασίες naturesse από ανανεώσιμα βιοδιασπώμενα υλικά προσφέρουν μια διαρκή συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος. Δεν έχει να κάνει με θεωρητικές ιδέες, αλλά με πρακτικά και άμεσης δράσης μέτρα.

Τα προϊόντα naturesse έχουν την πιστοποίηση EN 13432 κ πληρούν τις προδιαγραφές αναφορικά με τις βιοδιασπώμενες συσκευασίες. Επίσης, διαθέτουν μια ευρεία γκάμα συσκευασιών και προϊόντων μιας χρήσεως κατασκευασμένα από ανανεώσιμες πηγές.

Απευθύνονται:

  • στον οικιακό καταναλωτή προσφέροντας οικολογικές λύσεις σε είδη οικιακής χρήσης
  • στον επαγγελματία παραγωγό προσφέροντας λύσεις συσκευασίας σε πληθώρα προϊόντων
  • στον επαγγελματία χώρων εστίασης συνεισφέροντας στην ενίσχυση του σύγχρονου οικολογικού προφίλ της επιχείρησης του.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024