Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέες επενδύσεις από το Corfu Holiday Palace
Η δυναμικότητα του συνεδριακού κέντρου αυξάνεται σε 1.600 άτομα

Νέες επενδύσεις από το Corfu Holiday Palace

Το ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace (πρώην Hilton) στην Κέρκυρα προχωρά στη δημιουργία μιας νέας, υψηλών προδιαγραφών συνεδριακής αίθουσας, χωρητικότητας 700 ατόμων, με αποτέλεσμα η δυναμικότητα του συνεδριακού του κέντρου να αυξηθεί σε 1.600 άτομα.

Το ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace (πρώην Hilton), μετά το τετραετές πρόγραμμα ανακαινίσεων στα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους (το οποίο ολοκληρώθηκε πέρυσι) με προϋπολογισμό της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ, προχωρά στην δημιουργία μιας νέας, υψηλών προδιαγραφών συνεδριακής αίθουσας, χωρητικότητας 700 ατόμων. Κατόπιν αυτών, η δυναμικότητα του συνεδριακού του κέντρου αυξάνεται σε 1.600 άτομα.

Δημιουργώντας αυτή την νέα συνεδριακή αίθουσα το Corfu Holiday Palace καθίσταται το μεγαλύτερο και το πλέον σύγχρονο συνεδριακό κέντρο της Κέρκυρας, συμβάλλοντας στην αύξηση του κύκλου εργασιών του ξενοδοχείου και των εσόδων από το συνεδριακό τουρισμό, που προς το παρόν κατέχει το 25% επί του συνολικού κύκλου εργασιών, με κύριες πηγές αυτών, τις ευρωπαϊκές, αμερικανικές και ασιατικές αγορές.

Η έναρξη λειτουργίας του νέου συνεδριακού κέντρου προγραμματίζεται για το τέλος Απριλίου, καθώς έχουν ήδη αρχίσει οι εργασίες. Παράλληλα, θα προχωρήσει και η ανακαίνιση των τελευταίων 20 bungalows, καλύπτοντας μια επένδυση του ύψους των 500.000 ευρώ.

Η συνολική χωρητικότητα των αιθουσών του συνεδριακού κέντρου μπορεί να εξυπηρετήσει μέχρι και 1.600 άτομα ταυτόχρονα με μεγαλύτερη την αίθουσα Ballroom χωρητικότητας 700 ατόμων σε θεατρική διάταξη. Όλες οι σύγχρονες παροχές, όπως WiFi, video projector ή ασύρματη μικροφωνική εγκατάσταση μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε απαίτηση συνεδρίων, εκθέσεων ή business meetings. Επιπροσθέτως, το catering του ξενοδοχείου Corfu Holiday Palace μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην άψογη διοργάνωση υψηλού επιπέδου επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων στον δικό μας χώρο.

Το Corfu Holiday Palace είναι ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, το μοναδικό με απευθείας θέα στο διάσημο Ποντικονήσι, το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Το συγκρότημα έχει έκταση  45.000 τμ. με βλάστηση, όπως πεύκα, κυπαρίσσια και ευκαλύπτους, καταλαμβάνοντας έτσι εξέχουσα θέση μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων της Κέρκυρας. Η ομορφιά της τοποθεσίας και των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου ενισχύεται από το γεγονός του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη της Κέρκυρας αλλά και σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, καθιστώντας το ιδανικό για εξερευνήσεις σε όλο το νησί.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024