Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το CITS για πρώτη φορά συνδιοργανωτής της IT&CM China

Σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις για MICE αναδεικνύεται η IT&CM China

Θοδωρής Κουμέλης - 17 Απρίλιος 2012, 12:11

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΣΑΝΓΚΑΗ - IT&CM CHINA: Η διεθνής έκθεση συνεδριακού τουρισμού IT&CM China διοργανώνεται, από 17 έως 20 Απριλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά στη Σανγκάη και με στόχο την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού από και προς την Κίνα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΣΑΝΓΚΑΗ - IT&CM CHINA: Άνοιξε σήμερα τις πύλες της η έκθεση συνεδριακού τουρισμού IT&CM China, η οποία διοργανώνεται, από 17 έως 20 Απριλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά στη Σανγκάη. Στόχος της έκθεσης είναι η ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού από και προς την Κίνα.

Το θέμα της φετινής έκθεσης είναι “Advancing MICE  and Business Minds”. Διοργανωτής είναι η TTG Asia Media, με συνδιοργανωτές το MP International -και για πρώτη φορά φέτος- και το China International Travel Services (CITS).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TTG Asia Media, κ. Daren Ng, η έκθεση αναπτύσσεται σε 7.100 τ.μ., με 850 εκθέτες από 317 οργανισμούς και εταιρείες από όλον τον κόσμο. Φέτος  συμμετέχουν για πρώτη φορά, μεταξύ άλλων, ο Οργανισμός Τουρισμού της Ελβετίας, το Convention Bureau της Γενεύης, το Convention Bureau της Κωνσταντινούπολης, ο Οργανισμός Τουρισμού του Ντουμπάι και αρκετές εταιρείες από την Ευρώπη και την Ασία. Στόχος των διοργανωτών είναι σε δύο χρόνια η έκθεση να έχει διπλασιαστεί σε μέγεθος.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων αγοραστών συμμετέχουν 380 εταιρείες (50% διεθνείς - 50% κινεζικές), εκ των οποίων 48% είναι από την Ευρώπη, 36% από την Ασία και τον Ειρηνικό, 10% από τη Βόρειο και τη Νότιο Αμερική, 4% από τη Μέση Ανατολή και ένα 2% από άλλες περιοχές. Και φέτος οι οργανωτές έχουν προσκαλέσει 50% νέους αγοραστές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Όπως ανέφερε ο κ. Tong Wei, πρόεδρος του CITS η αγορά των MICE, εισερχόμενων, αλλά και εξερχόμενων, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Κίνα και ο στόχος του CITS είναι να συμβάλλει, ώστε η IT&CM China να γίνει η μεγαλύτερη έκθεση για MICE στην Ασία και μία από τις σημαντικότερες στον κόσμο, μαζί με τις IMEX και EIBTM.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top