Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η KLM ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην Αφρική

Η Ζάμπια ο 72ος υπερτλαντικός προορισμός της KLM

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Μάιος 2012, 12:37

Η KLM πετάει προς τη Λουσάκα της Ζάμπια, τρεις φορές την εβδομάδα με Airbus A330-200.

Η KLM Royal Dutch Airlines ξεκίνησε πτήσεις μεταξύ Άμστερνταμ και το Διεθνές Αεροδρόμιο Kenneth Kaunda στη Λουσάκα, Ζάμπια. Με τη Λουσάκα, η KLM ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στην αφρικανική ήπειρο.

Η πρωτεύουσα της Ζάμπια, η Λουσάκα, αποτελεί τον 72ο υπερατλαντικό προορισμό της KLM. Η KLM θα πετάει για Λουσάκα τρεις φορές την εβδομάδα. Είναι ο 14ος προορισμός της KLM στην Αφρική.

Η μεταλλουργική βιομηχανία της Ζάμπιας είναι μια ισχυρή κινητήρια δύναμη για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Ως τουριστικός προορισμός, έχει επίσης πολλά να προσφέρει. Η πόλη του Livingstone, ιδίως, κοντά στο Victoria Falls και ο ποταμός Zambezi είναι δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα.

“Η περιοχή είναι μεγάλης σημασίας για το ευρύ δίκτυο της KLM”, δήλωσε ο Erik Varwijk, διευθύνων σύμβουλος της KLM. “Μαζί με την Air France και με τον συνεργάτη μας την Kenya Airways, ανοίγουμε στον υπόλοιπο κόσμο το δρόμο για την Ζάμπια”.

Η KLM πετάει προς Λουσάκα τρεις φορές την εβδομάδα με Airbus A330-200. Το αεροσκάφος διαθέτει 243 θέσεις, 30 στην World Business Class, 178 στην Economy Class, και 35 στην Economy Comfort Zone.

Η πτήση KL561θα αναχωρεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 12:30 από το Schiphol και θα προσγειώνεται στη Λουσάκα την ίδια μέρα στις 22:05. Η πτήση επιστροφής KL562, θα αναχωρήσει από Λουσάκα την ίδια μέρα στις 23:50 και θα φτάνει στο Άμστερνταμ την επόμενη μέρα στις 9:45.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top