Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚίνα: Κέρδισε τους Ολυμπιακούς του 2008 αλλά μειώνει την παρουσία της στο εξωτερικό

Κίνα: Κέρδισε τους Ολυμπιακούς του 2008 αλλά μειώνει την παρουσία της στο εξωτερικό

Η Κίνα, η χώρα που κέρδισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα και μειώνει τον αριθμό του προσωπικού της γραφεία τουρισμού του εξωτερικού αρχίζοντας από τη Μεγάλη […]

Η Κίνα<.>, η χώρα που κέρδισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα<...> και μειώνει τον αριθμό του προσωπικού της γραφεία τουρισμού του εξωτερικού αρχίζοντας από τη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως ισχυρίζονται εκπρόσωποι της κυβέρνησης, η μείωση του προσωπικού είναι μέρος ενός κυβερνητικού σχεδίου. Στο γραφείο Τουρισμού της Κίνας στο Λονδίνο έχουν μείνει τώρα μόνο δύο άτομα, τα οποία δήλωσαν στην τουριστική εφημερίδα TTG της Μεγάλης Βρετανίας ότι είναι πολύ απασχολημένοι για να απαντήσουν στα ερωτηματικά για το πώς η Κίνα με λιγότερο προσωπικό θα αντιμετωπίσει την αύξηση των τουριστών που αναμένεται να ακολουθήσει μετά την εξαγγελία ότι εκεί θα διοργανωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2008.

Ο διευθυντής του τουριστικού γραφείου Cultural Tours που έχει την βάση του στο Λονδίνο κ. Graham Gow, δήλωσε ότι, ήδη η Κίνα έχει σημειώσει αύξηση στην τουριστική ζήτηση κατά 20-30% και πιστεύει ότι αυτή η αύξηση έχει προέλθει από το γεγονός της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της TTG Μεγάλης Βρετανίας, η γνώμη πολλών πρακτόρων και ομάδων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ότι η Κίνα παραβιάζει κανόνες σχετικούς με τα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως στο Θιβέτ. Βέβαια οι τουριστικοί πράκτορες δεν μπορούν να πουν στους πελάτες τους να μην πάνε στην Κίνα, αλλά πρέπει να τους ενημερώνουν για την κατάσταση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024