Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα 10 top ξενοδοχεία στον κόσμο για το μήνα του μέλιτος
Στα 10 πρώτα και η Σαντορίνη με το ξενοδοχείο Astra Suites

Τα 10 top ξενοδοχεία στον κόσμο για το μήνα του μέλιτος

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών trivago.gr παρουσιάζει τα 10 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο, που είναι γνωστά κυρίως για την ικανότητά τους να στεγάζουν τις πρώτες νύχτες του έγγαμου βίου.

Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης τιμών trivago.gr παρουσιάζει 10 ξενοδοχεία, στα οποία κάθε νιόπαντρο ζευγάρι θα ήθελε να περάσει τις πρώτες του μέρες και νύχτες. Είτε προτιμάτε να περάσετε το μήνα του μέλιτος κάνοντας σαφάρι στην Αφρική, είτε σε ιδιωτικό σκάφος απολαμβάνοντας την κρουαζιέρα σας στις Μαλδίβες, είτε απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους, σε κάθε περίπτωση τα 10 ξενοδοχεία που ακολουθούν πληρούν όλες εκείνες τις προδιαγραφές για ένα ταξίδι του μέλιτος…
 
1. Kuredu Island Resort (Lhaviyani Atoll, Μαλδίβες)
Μαλδίβες…Περικυκλωμένοι από τα χρώματα του ουράνιου τόξου… Άσπρη  άμμος, τιρκουάζ νερά και καταπράσινο τοπίο. Αν αυτή η εικόνα είναι ό, τι έχετε ονειρευτεί για το ταξίδι του μέλιτος σας, τότε το θέρετρο Kuredu είναι ίσως η πρώτη και μοναδική σας επιλογή. Τα μπανγκαλόους και οι βίλλες του θερέτρου συγκεντρώνουν όλες τις ανέσεις που μπορεί κανείς να ζητήσει και την ίδια στιγμή παραμένουν απλά, χωρίς ίχνος εξεζητημένου. Το ξύλο είναι το κυρίαρχο συστατικό της διακόσμησης και η εξωτική διάθεση είναι όπως αναμένεται, κάτι παραπάνω απο έκδηλη. Ενώ ακόμα θα είστε στην είσοδο του δωματίου, το προσωπικό του ξενοδοχείου θα σας καλωσορίσει με ενα ποτήρι σαμπάνια. Θα σας εισαγάγουν στον έγγαμο βίο, με ενα ρομαντικό δείπνο κάτω από τα αστέρια, όπου οι αστακοί και τα οστρακοειδή θα έχουν την τιμητική τους και θα σας προσφέρουν ένα ταξίδι με ιδιωτικό γιωτ στις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες. Κολυμπήστε παρέα με τα δελφίνια και εξερευνήστε το θαλάσσιο πλούτο της περιοχής. Ολοκληρώστε την πρώτη ρομαντική σας μέρα αγκαλιά, θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα στις Μαλδίβες.

2. Ξενοδοχείο Six Senses Yao Noi (Μπουκέτ, Tαϋλάνδη)
Στην Ταϋλάνδη και στο ξενοδοχείο Six Senses Yao Noi τίποτα δεν είναι συμβατικό. Θα φτάσετε με βαρκούλα και με την αποβίβαση σας θα εμφανιστεί μπροστά σας ένας μικρός τροπικός παράδεισος απο 56 βίλλες πέντε αστέρων. Ιδιωτική πισίνα και ταράτσα μέσα σε τροπικό δάσος είναι μόνο μερικά από τα σημεία του ξενοδοχείου που θα λατρέψετε να απολαμβάνετε. Το μότο τους εξάλλου προμηνύει και τη διαμονή σας εκεί: “Απολαύστε με όλες σας τις αισθήσεις”. Εκεί η πολυτέλεια εναρμονίζεται απόλυτα με την ηρεμία και τη φύση. Οι βίλλες είναι διακοσμημένες με το παραδοσιακό στυλ της περιοχής, οι τοίχοι είναι ξύλινοι και οι οροφές είναι καλυμένες με φύλλα από φοίνικες. Κάθε βίλλα έχει το δικό της μπάτλερ και μια εξαιρετική ιδέα, για την πρώτη νύχτα σας εκεί, θα ήταν να αφεθείτε στο ταϋλανδέζικο μασάζ στην ιδιωτική σας παραλία κάτω από τα αστέρια. Δοκιμάστε την κουζίνα του ξενοδοχείου και απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο στο ξέφωτο ανάμεσα από τα φοινικόδεντρα ενώ την ίδια στιγμή μπορείτε να θαυμάζετε με τη βοήθεια του γυάλινου πατώματος, το ρυάκι που κυλά κάτω από τα πόδια σας.

3. Moorea Pearl Resort & Spa (Insel Moorea, Ταϊτή, Γαλλική Πολυνησία)
Σε ένα μικρό νησί, το Moorea, απέναντι από την Ταϊτή βρίσκεται το τεσσάρων αστέρων θέρετρο Moorea Pearl Resort & Spa. Το τοπίο θα σας ηρεμήσει και όποιο και από τα 98 δωμάτια ή μπανγκαλόους και να διαλέξετε θα απολαύσετε τις ανέσεις που έχει να σας προσφέρει. Σκούρα ξύλινα έπιπλα και παραδοσιακή διακόσμηση συμπληρώνουν το παζλ και για όλα τα νιόπαντρα ζευγάρια το ξενοδοχείο προσφέρει Πολυνησιακό μασάζ αλλά και ιδιαίτερη διακόσμηση του δωματίου. Καλά καταλάβατε! Πολύχρωμα λουλούδια θα σας περιμένουν και το δωμάτιο σας θα μαρτυρά ότι ξεκινά η κοινή σας ζωή στρωμένη απο ροδοπέταλα. Αν θέλετε το γαμήλιο σας ταξίδι να είναι πιο ιδιαίτερο, μπορείτε να κάνετε jet ski, scuba diving και να ψάξετε για δελφίνια και φάλαινες ή να ψαρέψετε στη μέση του ωκεανού. Μην παραλείψετε το “γαμήλιο” δείπνο στο εστιατόριο Le Matiehi, το οποίο σερβίρεται αυστηρά για τους ερωτευμένους πελάτες με βασικά χαρακτηριστικά το ρομαντικό ντεκόρ, την άφθονη σαμπάνια και τις γαλλικές λιχουδιές.

4. Ξενοδοχείο Astra Suites (Ημεροβίγλι, Ελλάδα)
Το Astra Suites είναι χτισμένο ψηλά στους βράχους του Ημεροβιγλίου και διαθέτει κέντρο ευεξίας και infinitive pool με βεράντα και ξαπλώστρες. Όλες οι σουίτες έχουν βεράντα με εκπληκτική θέα στην καλντέρα, το Αιγαίο Πέλαγος και το ηλιοβασίλεμα. Φανταστείτε να ατενίζετε τον καταγάλανο ουρανό, τα αστέρια να λάμπουν και στο βάθος να βλέπετε το ηφαίστειο να δεσπόζει… Αν είναι γνωστή για κάτι η Σαντορίνη, αυτό είναι το μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα. Μην παραλείψετε να το θαυμάσετε αγκαλιά και “κλειδώστε” την αγάπη σας κάτω από τα αστέρια του ελληνικού ουρανού. Οι σουίτες είναι διακοσμημένες με έργα τέχνης χωρίς να χάνεται το αιγαιοπελαγίτικο στοιχείο και οι περισσότερες από αυτές έχουν υδρομασάζ και ιδιωτική πισίνα.  Ζητήστε από το ξενοδοχείο να σας οργανώσει ρομαντικό δείπνο με γκουρμέ μεσογειακές γεύσεις και μονοήμερη κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό για να εξερευνήσετε τις ομορφιές του νησιού και του Αιγαίου πελάγους.

5. Ξενοδοχείο Traube Tonbach (Baiersbronn, Γερμανία)
Σε ένα γραφικό σκηνικό, περιτριγυρισμένο απο ψηλά έλατα και λόφους, μέσα στο Μέλανα Δρυμό βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Traube Tonbach Baiersbronn. Και τα 170 στιλάτα δωμάτια του και οι σουίτες του διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την άγρια ομορφιά του τοπίου. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο καταφέρνει και συνδυάζει μοναδικά το οικογενειακό περιβάλλον με τη χλιδή της εκκεντρικότητας και το γραφικό τοπίο του Μέλανα Δρυμού. Ξύλινα έπιπλα, με μοντέρνο design και γραμμές, συνδυάζονται μοναδικά και προκαλούν την αίσθηση της ζεστασιάς που απαιτεί το περιβάλλον. Αν αποφασίσετε να περάσετε εκεί το μήνα του μέλιτος, θα σας περιμένουν στη σουίτα σας φρούτα, λουλούδια και σαμπάνια για να αρχίσετε την κοινή σας ζωή όσο πιο ρομαντικά και γλυκά γίνεται. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το σπα του ξενοδοχείου και να κάνετε μασάζ… Ενώ αν θέλετε κάτι ακόμα πιο ρομαντικό μπορείτε να πάτε μια βόλτα στο δάσος με τα αυτοκίνητα αντίκες που σας παρέχει το ξενοδοχείο και να απολαύσετε τη μοναξιά και τη διακριτικότητα του δάσους. Οταν η ώρα του φαγητού έχει φτάσει, έχετε δύο επιλογές… Ή να τσιμπήσετε κάτι στο εστιατόριο που βρίσκεται μέσα στο θέρετρο και παράλληλα να απολαμβάνετε το τοπίο ή να δειπνήσετε στο Köhlerstube.

6. Ξενοδοχείο Villa Marina Capri (Capri, Ιταλία)
Στη μέση ενός μεσογειακού πάρκου, το ξενοδοχείο Villa Marina Capri, καλωσορίζει τους επισκέπτες του. Ένα πέπλο πολυτέλειας το καλύπτει και από τις αρχές του 20ου αιώνα το συγκεκριμένο πεντάστερο ξενοδοχείο φιλοξενεί τους επισκέπτες του σε ένα από τα 21 μοντέρνα δωμάτια και σουίτες που διαθέτει. Μαρμάρινα δαπεδα, στυλάτα έπιπλα και επιτηδευμένα χαμηλός φωτισμός συνθέτουν το σκηνικό που θα αντικρύσετε αν επιλέξετε να περάσετε εκεί το μήνα του μέλιτος σας. Η θέα του κόλπου της Νάπολης θα σας μαγέψει και είστε λίγα βήματα μακριά απο το τελεφερίκ που συνδέει το λιμάνι του Capri με την Piazzeta, όπου η έκφραση Dolce Vita μπορεί να πάρει σάρκα και οστά με τα αναρίθμητα μπαρ και εστιατόρια που βρίσκονται εκεί. Αν θέλετε κάτι λιγότερο κοσμοπολίτικο και πιο απομονωμένο μπορείτε να επισκεφτείτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου και να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο, να ταξιδέψετε μέσα στο βλέμμα του συντρόφου σας υπό το φως των κεριών και να απολαύσετε τη μουσική των κυμάτων.

7. Ξενοδοχείο Bayan Tree Seychelles (Mahé Island, Σεϋχέλλες)
Το ξενοδοχείο Bayan Tree βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή του νησιού Mahe στις Μαλδίβες. Στο θέρετρο βρίσκονται 60 πολυτελείς βίλλες οι οποίες χαρακτηρίζονται για το παραδοσιακό τους στυλ που αποπνέει μια δόση επιτηδευμένης πολυτέλειας. Ξύλινα έπιπλα κοσμούν όλους τους χώρους και κάθε βίλλα έχει ιδιωτική πισίνα  και βεράντα για να νιώσετε σαν το σπίτι σας την ώρα που απολαμβάνετε τη θέα.  Για εσάς που θα επιλέξετε το θέρετρο για να αρχίσετε να ξετυλίγετε το κουβάρι της κοινής σας ζωής, το ξενοδοχείο προσφέρει το πακέτο “Moonlight Diner” σε συνδυασμό με το πακέτο “Discover the Blue”. Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι σε ένα ξέφωτο θα δειπνήσετε υπό το φως των αστεριών. Την επόμενη μέρα με ιδιωτικό γιωτ θα εξερευνήσετε τα καταγάλανα νερά του νησιού και στη συνέχεια θα απολαύσετε μασάζ απο τα έμπειρα χέρια του προσωπικού του ξενοδοχείου. Αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψετε είναι το “Champagne on the Rocks”. Είναι αυτό ακριβώς που καταλάβετε… Θα πρέπει να αναρριχηθείτε σε ένα λόφο, είναι μικρός, μην ανησυχείτε, και μόλις φτάσετε στην κορυφή θα σας περιμένει σαμπάνια για να απολαύσετε δροσερά τη δύση του ήλιου. Σκέφτεστε κάτι πιο ρομαντικό;

8. Ξενοδοχείο Château Saint-Martin & Spa (Πρόποδες Αλπεων, Κυανή Ακτή, Γαλλία)
Το Château Saint-Martin & Spa είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Γαλλική περιφέρεια των Άλπεων στην Κυανή Ακτή. Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι διακοσμημένα με στυλ με ανοιχτόχρωμα έπιπλα, ιδιαίτερα και προσεγμένα έργα τέχνης, πολύχρωμα υφάσματα και χαλιά. Αυτό που θα σας τραβήξει την προσοχή είναι οι φλοράλ ταπετσαρίες και οι κουρτίνες που δίνουν έναν ακόμα πιο ρομαντικό τόνο στην ατμόσφαιρα.   Ξεκινήστε την περιήγηση σας στο ξενοδοχείο με ρομαντικές βόλτες στους κήπους που είναι γεμάτοι από λουλούδια και απολαύστε ρομαντικές συζητήσεις κάτω από τα ελαιόδεντρα. Το απόγευμα, πηγαίνετε στο σπα του ξενοδοχείου, αφεθείτε στα χέρια του προσωπικού και δοκιμάστε όλες τις θεραπείες που έχουν να σας προτείνουν, όπως μασάζ με καυτές πέτρες, αναζωογονητικά scrub και μάθημα διαλογισμού. Και όταν η νύχτα αρχίσει να πέφτει, μια στάση στο εστιατόριο “Le Saint-Martin” είναι αν όχι επιτακτική, απαραίτητη. Δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε τα πιάτα του βραβευμένου chef Yannick Franques καθώς ατενίζετε την καταπράσινη κοιλάδα που ξεδιπλώνεται μπροστά σας.

9. Lizard Island Resort (Queensland, Αυστραλία)
Το Lizard Iceland Resort είναι ένα γραφικό ξενοδοχείο σε ένα απομονωμένο νησί στην Ωκεανία. Το θέρετρο περιλαμβάνει πάνω από 40 εκλεπτυσμένες βίλλες για τις οποίες επιλέχθηκαν ζεστά χρώματα όπως μπεζ, κίτρινο, κρεμ και το χρώμα της άμμου. Τα μεγάλα παράθυρα που έχουν τα δωμάτια επιτρέπουν στο φως να λούζει τα δωμάτια και η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο ζεστή και ρομαντική. Το ειδυλλιακό αυτό θέρετρο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που ανήκετε στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που αγαπούν τις καταδύσεις και θέλουν να εξερευνούν το θαλάσσιο πλούτο. Κάντε ένα ρομαντικό πικ-νικ σε μια από τις απομονωμένες παραλίες του θερέτρου και εξερευνήστε την εξωτική ομορφιά του νησιού.  Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε είναι “Beach Dining”, όπου ένα δείπνο εφτά πιάτων σας σερβίρεται στην παραλία, πάνω στην άμμο μέσα σε ένα ρομαντικό σκηνικό. Πριν γυρίσετε στην καθημερινότητά σας, μην παραλείψετε να απολαύσετε την σαμπάνια σας στο γιωτ, ενώ ο ήλιος δύει.  

10. Barceló La Bobadilla, (Loja, Ανδαλουσία)
Το ξενοδοχείο Barceló La Bobadilla σας δίνει τη δυνατότητα κυριολεκτικά να νιώσετε ένα με τη μάνα Γη. Χτισμένο στους πρόποδες των χωριών της αρχαίας Ανδαλουσίας, θα σας δώσει την αίσθηση της ηρεμίας και της γαλήνης που ψάχνετε. Μακρινοί περίπατοι μέσα στο δάσος, πικ νικ στη φύση και δίπλα στο ρυάκι είναι μόνο μερικές απο τις επιλογές σας. Ειδικά αν σας αρέσουν τα σπορ, μπορείτε να δοκιμάσετε τη μέρα ιππασίας μέσα στο δάσος που θα καταλήξει σε ένα ρομαντικό πικ νικ δίπλα απο το ποτάμι. Αν επιλέξετε αυτό το ξενοδοχείο για το μήνα του μέλιτος σας, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου και να δοκιμάσετε τις λιχουδιές του σεφ. Μπορείτε ακόμα να ζητήσετε να σας ετοιμάσουν ιδιωτικό δείπνο στο πλακόστρωτο μέσα στα δέντρα, με μόνους καλεσμένους εσάς, το έτερον ήμισυ και τα αστέρια… Εξάλλου το εστιατόριο του ξενοδοχείου θεωρείται ένα από τα καλύτερα της Γρανάδας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024