Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Στην ψηφοφορία (Ιαν.-Απρ. 2012) έλαβαν μέρος χιλιάδες συνδρομητές του περιοδικού

Το ACB βραβεύτηκε ως το καλύτερο Γραφείο Συνεδρίων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Τατιάνα Ρόκου - 01 Ιούνιος 2012, 11:00

Ως το καλύτερο Γραφείο Συνεδρίων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη από τους αναγνώστες του διεθνούς περιοδικού "MICE Report", βραβεύθηκε το Athens Convention Bureau.

Το Athens Convention Bureau ψηφίστηκε ως το καλύτερο Γραφείο Συνεδρίων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη από τους αναγνώστες του διεθνούς περιοδικού “MICE Report”, στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής βραβείων που διοργανώνει η εκδοτική εταιρεία.

Σύμφωνα με τον Charles Vandeleur, αρχισυντάκτη του περιοδικού, “το σημαντικό αυτό βραβείο κερδήθηκε σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία, αναγνωρίζοντας τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει το Γραφείο Συνεδρίων της Αθήνας σε διοργανωτές συνεδρίων”.

“Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική όσο και ενθαρρυντική διάκριση, ιδίως αυτή την περίοδο που η χώρα μας και η Αθήνα δέχονται αρκετή αρνητική δημοσιότητα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας, οι οποίοι με κόπο, χρόνο αλλά και με μεγάλο ζήλο και φαντασία καταφέρνουν καθημερινά να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε όλα τα αιτήματα για διεξαγωγή συνεδρίων και εκδηλώσεων στην Αθήνα και να προωθούν την πόλη μας στην απαιτητική διεθνή αγορά συνεδρίων. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει ότι η  συλλογική προσπάθεια ανθρώπων συμβάλει τα μέγιστα στο κοινό καλό”, επισήμανε ο κ. Γιώργος Μπρούλιας, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων και πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών.

Στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από τον Ιανουάριο έως και Απρίλιο του 2012 έλαβαν μέρος χιλιάδες συνδρομητές του περιοδικού, οι οποίοι μέσω ενός ενημερωτικού newsletter, το οποίο περιελάμβανε διάφορες κατηγορίες βραβείων, κλήθηκαν να  ψηφίσουν  οργανισμούς ανά κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα, δίχως να έχουν οριστεί οι οργανισμοί, ο κάθε συνδρομητής έκανε την επιλογή του με βάση τις προσωπικές του εμπειρίες λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες που αφορούσαν στην δυναμικότητα, εγκαταστάσεις και υποδομές, προσφερόμενες υπηρεσίες κ.λπ. Οι νικητές αναδείχθηκαν με βάση τις περισσότερες ψήφους στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη για την καθιέρωση της Αθήνας ως ιδανικού προορισμού για τη διεξαγωγή συνεδρίων και εκδηλώσεων, η διάκριση του Athens Convention Bureau αποδεικνύει την συστηματική και στοχευμένη προσπάθεια προβολής της Αθήνας στην διεθνή αγορά συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων, ταξιδίων κινήτρων, εξυπηρετώντας κάθε ξένο φορέα ή επιχείρηση που ενδιαφέρεται να διοργανώσει συνέδρια ή εκδηλώσεις στην Αθήνα. Η συστηματική αυτή δραστηριότητα αποτελεί βασική πηγή εσόδων της Αθήνας και συμβάλλει στην τόνωση του ηθικού των κατοίκων της και στη διαμόρφωση θετικού κλίματος της διεθνούς κοινής γνώμης.

Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top