Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσεις15ο Πανηγύρι Αγροτουρισμού στην προκυμαία του λιμανιού της Αρχαίας Επιδαύρου
Η έκθεση που θα διαρκέσει από 6 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου 2012

15ο Πανηγύρι Αγροτουρισμού στην προκυμαία του λιμανιού της Αρχαίας Επιδαύρου

Η έκθεση 15ο Πανηγύρι Αγροτουρισμού θα φιλοξενήσει προϊόντα και υπηρεσίες της Επιδαύρειας γης και όλης της Ελλάδας, που σκοπό έχουν να προάγουν το πνεύμα του αγροτουρισμού.

Ο Δήμος Επιδαύρου καλεί παραγωγούς, βιοκαλλιεργητές, καλλιτέχνες, οικοτεχνίες, εμπόρους παραδοσιακών προϊόντων, μουσεία, συλλόγους και επιχειρήσεις από την περιφέρεια Πελοποννήσου και όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στους τομείς του αγροτουρισμού και του εναλλακτικού τουρισμού να δηλώσουν συμμετοχή στο 15ο Πανηγύρι Αγροτουρισμού, που διοργανώνεται και φέτος στο λιμανάκι της Αρχαίας Επιδαύρου.

Πρωτοπόρος στις γιορτές αγροτουρισμού ανά τη χώρα, η έκθεση θα φιλοξενήσει προϊόντα και υπηρεσίες της Επιδαύρειας γης και όλης της Ελλάδας, που σκοπό έχουν να προάγουν το πνεύμα του αγροτουρισμού, ενισχύοντας του ντόπιους παραγωγούς και φέρνοντας τον επισκέπτη κοντά με τις γεύσεις, την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου. Κρασί, μέλι, γλυκά, νωπά προϊόντα και είδη λαϊκής τέχνης θα εκτεθούν και θα πωλούνται στην προκυμαία του λιμανιού, ενώ η έκθεση θα πλαισιωθεί από μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, διαγωνισμούς, παράλληλες εκθέσεις και θεματικές βραδιές αφιερωμένες σε προϊόντα του τόπου.

Εκτός από τα ντόπια προϊόντα προτεραιότητα θα δοθεί σε παραγωγούς και βιοκαλλιεργητές, ενώ για πρώτη φορά καλούνται να συμμετάσχουν φυτώρια και εκδόσεις σχετικές με τον τουρισμό, τη γεύση, την παράδοση και τον πολιτισμό. Τα τελικά προϊόντα θα επιλεγούν με κριτήριο την ποιότητα, την πρωτοτυπία και τη συνάφειά τους με το πνεύμα και το σκοπό του αγροτουρισμού.

Η έκθεση που θα διαρκέσει από 6 Ιουλίου έως 12 Αυγούστου 2012, για 6 τριήμερα (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) θα λειτουργεί από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα, πλαισιώνοντας τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Επιδαύρου και του Μουσικού Ιουλίου στο Αρχαίο και το Μικρό Θέατρο Επιδαύρου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024