Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου

Το Ρέθυμνο στο επίκεντρο Ελληνικής Εβδομάδας στο Βερολίνο

Τατιάνα Ρόκου - 08 Ιούνιος 2012, 13:46

Ελληνική Εβδομάδα, με τιμώμενη περιοχή το Ρέθυμνο, στο εμπορικό κέντρο Helle–Mitte στο Βερολίνο, από τις έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2012.

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου διοργανώνεται στο Βερολίνο σε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα, το “Helle-Mitte”, δυναμική προώθηση του προορισμού για τις ημερομηνίες 3 Σεπτεμβρίου έως και 8 Σεπτεμβρίου.

Το εμπορικό κέντρο Helle–Mitte βρίσκεται σε μία από τις κεντρικές περιοχές του Βερολίνου και στεγάζει στους χώρους του το Δημαρχείο της περιοχής, την κλινική και, φυσικά, πολυάριθμα εμπορικά καταστήματα και καφέ, εστιατόρια, σημεία ψυχαγωγίας.

H Ελληνική Εβδομάδα θα περιλαμβάνει πολλές καθημερινές εκδηλώσεις, με κυριότερη από αυτές το κονσέρτο της σοπράνο Alexandra Gravas, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα του δημάρχου της περιοχής. Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν συμπεριλαμβάνονται κρητικοί χοροί από παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα με κρητικές φορεσιές, περίπτερο για το Ρέθυμνο με ενημερωτικό υλικό, θέατρα μαριονέτας για μικρούς και μεγάλους, περίπτερο με ελληνικά προϊόντα, και μία μεγάλη έκθεση φωτογραφίας από το Ρέθυμνο.

Την ευθύνη για την υποστήριξη της καμπάνιας έχει αναλάβει η εταιρεία North Events.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top