Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το πρόγραμμα προβολής επιμελείται η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Πάρου

Η Πάρος διαφημίζεται στην ελληνική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 12 June 2012, 09:48

Συνδυαστικό διαφημιστικό πρόγραμμα του Δήμου Πάρου βρίσκεται σε εξέλιξη, για την προβολή του νησιού στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα με την προωθητική ενέργεια για την προβολή της Παρου στα καταστήματα Metropolis, που άρχισε στις 15 Μαΐου και έληξε στις 7 Ιουνίου και η οποία υποστηρίχθηκε με διαφημιστικά spots από τους μουσικούς σταθμούς MAD Radio και MAD TV, άρχισε ήδη από την 1η Ιουνίου η διαφήμιση του νησιού σε λεωφορεία της Αθήνας. Καλύπτονται οι “πλάτες” σε 6 λεωφορειακές γραμμές της πρωτεύουσας, με έμφαση σε μεγάλες διαδρομές σε ένα πρόγραμμα διάρκειας ενός μηνός.

Τέλος, στο διάστημα 21-25 Μαΐου “έτρεξε” στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash διαγωνισμός για τρεις διανυκτερεύσεις στην καθημερινή εκπομπή των Γ. Ηλιού και Γρ. Νιάκα από τις 2.30 μ.μ έως τις 4 μ.μ. Είχαν προηγηθεί το αμέσως προηγούμενο διάστημα, 11, συνολικά, αντίστοιχοι διαγωνισμοί ,με ταυτόχρονη, επίσης, προβολή του προορισμού από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Sport-Fm, EPA, Energy, Dirty και Nitro, που κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα ακροατών όλων των ηλικιών και προτιμήσεων σε σχέση με την κοινωνικοοικονομική τους διαστρωμάτωση. Το πρόγραμμα προβολής του Δήμου Πάρου επιμελείται η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Πάρου σε συνεργασία με την εταιρεία MTC GROUP.

Ο δήμαρχος Πάρου, η πρόεδρος και τα μέλη της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Πάρου ευχαριστούν θερμά τους επαγγελματίες του νησιού για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση των ανωτέρω δράσεων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top