Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το fam trip πραγματοποιήθηκε το διάστημα 26 Μαΐου-1 Ιουνίου 2012

Η MidEast φιλοξένησε ταξιδιωτικούς πράκτορες από Ρωσία, Ουκρανία και Αζερμπαϊτζάν

Τατιάνα Ρόκου - 12 Ιούνιος 2012, 12:00

Στόχος του fam trip ταξιδιωτικών πρακτόρων από τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Αζερμπαϊτζάνη ήταν η περαιτέρω αύξηση αφίξεων από τις χώρες αυτές στην Ελλάδα.

Με επιτυχία στέφθηκε η φιλοξενία ταξιδιωτικών πρακτόρων από τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα από τη MidEast Travel. Στo διάστημα της επίσκεψης αυτής, η MidEast είχε ως στόχο να παρουσιάσει την Ελλάδα ως έναν τουριστικό προορισμό που μπορεί να ανέρχεται στις πρώτες προτιμήσεις των ταξιδιωτών από τις χώρες αυτές.

Στη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι πράκτορες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις ελληνικές ομορφιές, σε συνδυασμό με την πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Κρήτη.

Η κα Κατερίνα Μούσμπε, διευθύντρια της MidEast, δήλωσε: “Στη MidEast συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να προωθούμε το τουριστικό προϊόν που λέγεται Ελλάδα στις ανερχόμενες αγορές τουρισμού του εξωτερικού. Η ικανοποίηση των ξένων πρακτόρων μετά από την ολοκλήρωση κάθε fam trip που αναλαμβάνουμε και η θετικότερη των εντυπώσεων που αυτοί αποκτούν για τη χώρα μας, αποτελεί για εμάς το απόλυτο κίνητρο ώστε να αψηφούμε κάθε πιθανό εμπόδιο και να βγαίνουμε προς τα έξω με χαμόγελο, πίστη και αισιοδοξία για το αύριο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και όλους τους συνεργάτες μας όπως την Aegan Airlines, τη Hellenic Seaways, τα ξενοδοχεία Μεγάλη Βρετανία, Grecotel Mykonos Blu, CSky, Grace Santorini, Elounda SA κ.ά. για τη στήριξη της πρωτοβουλίας μας αυτής”.

Έπειτα από την επιτυχία και του τελευταίου αυτού fam trip, η MidEast συνεχίζει την προσπάθεια προώθησης και προβολής της Ελλάδας και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top