Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές Εταιρίες‘Ρεκόρ’ ποιότητας και στην ιατρική εκπαίδευση θέτει η Emirates Airlines

‘Ρεκόρ’ ποιότητας και στην ιατρική εκπαίδευση θέτει η Emirates Airlines

Πλήρη ιατρική εκπαίδευση παρέχει η Emirates Airlines στα πληρώματα του αεροσκάφους και στο πλήρωμα εδάφους, σύμφωνα με την πιστοποίηση του Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου. Η αεροπορική εταιρία Emirates […]

Πλήρη ιατρική εκπαίδευση παρέχει η Emirates Airlines<.> στα πληρώματα του αεροσκάφους και στο πλήρωμα εδάφους, σύμφωνα με την πιστοποίηση<...> του Royal College of Surgeons του Εδιμβούργου. Η αεροπορική εταιρία Emirates είναι η μοναδική εταιρία που έχει πιστοποιηθεί από αναγνωρισμένη ιατρική εκπαιδευτική μονάδα.

Η Emirates έχει συστήσει μια ειδική μονάδα (Emirates' Corporate Occupational Health Training Unit – COHTU), που στόχο έχει να παρέχει ιατρική εκπαίδευση σε όλα τα μέλη του πληρώματος, τους συνοδούς και το προσωπικό εδάφους.

Εντυπωσιασμένος από το επίπεδο της ιατρικής εκπαίδευση ο καθηγητής κ. Brian Steggles, Πρόεδρος της έδρας Pre-Hospital Care, Royal College of Surgeons, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και σαφώς εντυπωσιασμένοι από την εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών της εταιρίας και ιδιαίτερα από το επίπεδο εκπαίδευσης και εξάσκησης που εφαρμόζουν σε όλο το προσωπικό. Κατά την άποψή μας, θέτουν πρωτόγνωρα επίπεδα εκπαίδευσης, ανεβάζοντας σημαντικά τον 'πήχυ' σε σχέση με άλλες αεροπορικές εταιρίες."

Όλα τα διπλώματα εκπαίδευσης και εξάσκησης που θα απονέμονται εφεξής στο πλήρωμα της Εmirates Airlines θα φέρουν την διακριτική σφραγίδα του Royal College. Το Royal College αναλαμβάνει να επιθεωρεί τακτικά το εκπαιδευτικό κέντρο της αεροπορικής εταιρίας και να πιστοποιεί ότι το διατηρεί το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας και πρακτικής εξάσκησης.

Το 1998 η αεροπορική εταιρία Emirates ήταν από τις λίγες που εφοδίασε κάθε αεροσκάφος της με απινιδωτές, συσκευές που χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις ανακοπής καρδιάς. Ως σήμερα η έγκαιρη επέμβαση του πληρώματος έχει σώσει τη ζωή δύο επιβατών. Την ίδια χρονιά η Emirates υπέγραψε πρώτη από όλες τις αεροπορικές εταιρίες της Μέσης Ανατολής, σύμβαση συνεργασίας με την εταιρία MedLink, μια μονάδα επείγουσας τηλεϊατρικής με έδρα το Phoenix στις ΗΠΑ. Σε περίπτωση ανάγκης κατά τη διάρκεια της πτήσης, το πλήρωμα καμπίνας μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το κέντρο MedLink μέσω δορυφορικών γραμμών που υπάρχουν σε όλα τα αεροσκάφη.

"Η εκπαίδευση του πληρώματος καμπίνας μας επιτρέπει να τηλεφωνούμε στην MedLink σε ελάχιστες περιπτώσεις. Είναι χαρακτηριστικό, μας διαβεβαιώνουν, ότι σε περίπτωση που λαμβάνουν τηλεφώνημα από αεροσκάφος της Emirates το θεωρούν ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό διότι γνωρίζουν ότι το πλήρωμα είναι πολύ καλά εκπαιδευμένο" τονίζει ο Dr. Beaton.

Φέτος, ανταποκρινόμενοι άμεσα στην ολοένα και μεγαλύτερη ανησυχία των επιβατών για την θρόμβωση σε περιπτώσεις πτήσεων μεγάλων αποστάσεων (DVT), η Emirates πρώτη προσέφερε στους επιβάτες της την συσκευή Airogym, μια απλή αλλά αποτελεσματική συσκευή γυμναστικής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ώρα πτήσης από το κάθισμα κάθε επιβάτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024