Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΓενική Συνέλευση της Οίνοι Βορείου Ελλάδος με νέο Δ.Σ.
Νέο πρόεδρος ο Στέλιος Κεχρής

Γενική Συνέλευση της Οίνοι Βορείου Ελλάδος με νέο Δ.Σ.

Εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν κατα τη Γενική Συνέλευση της Οίνοι Βορείου Ελλάδος.

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Οίνοι Βορείου Ελλάδος, με την αναλυτική παρουσίαση των πεπραγμένων της τελευταίας τετραετίας και εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου με την εξής σύνθεση:

Κεχρής Στέλιος, πρόεδρος
– Νέο πρόεδρος ο Στέλιος Κεχρής, διευθύνων σύμβουλος
Τσάνταλης Γεώργιος, σντιπρόεδρος

Μέλη: Βουρβουκέλη Φλώρα, Γεροβασιλείου Βαγγέλης, Ιατρίδης Άγγελος, Κατσαρός Ευριπίδης, Λίγας Θωμάς, Μπουτάρης Στέλιος, Στέγγου Υλιάνα, Φουντούλης Γεώργιος.

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος πρόεδρος παρουσίασε στην Ολομέλεια τους κύριους στόχους της νέας διοίκησης της Οίνοι Βορείου Ελλάδος για την ερχόμενη διετία:

1. Eνίσχυση του ρόλου της Οίνοι Βορείου Ελλάδος, ως φορέα εκπροσώπησης των οινοπαραγωγών της Βόρειας Ελλάδας, σε θέματα ανάπτυξης του αμπελοοινικού κλάδου.  
2. Η περαιτέρω ανάπτυξη του οινοτουριστικού δικτύου “Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος” σε ένα σύγχρονο δίκτυο οινικών διαδρομών, ενταγμένων στο πλαίσιο του ευρύτερου αγροτουρισμού.
3. Η ενίσχυση των καθιερωμένων εκδηλώσεων της Οίνοι Βορείου Ελλάδος, όπως τα ΒορΟινά -αλλά και άλλων-, που γίνονται κάθε χρόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και η επέκτασή τους σε περισσότερες πόλεις τις Ελλάδας, καθώς επίσης και στην Κύπρο.
4. Η στήριξη της εξωστρέφειας των οινοπαραγωγικών επιχειρήσεων και της ίδιας της Οίνοι Βορείου Ελλάδος, μέσα από συντεταγμένες δράσεις στην Ε.Ε. και σε τρίτες χώρες, με ομαδική παρουσία σε εκθέσεις, διοργάνωση εκδηλώσεων, προωθητικών ενεργειών και συμμετοχή σε κοινοτικά προγράμματα.
5. Η περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του Διεθνούς Διαγωνισμού Οίνου Θεσσαλονίκης, ώστε να εξελιχθεί σε  ένα αποτελεσματικό εργαλείο προώθησης για το Ελληνικό κρασί, στα πλαίσια της μελέτης για το “Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης του Ελληνικού Κρασιού”.  
6. Η συνέχιση της επιμόρφωσης του καταναλωτικού κοινού σε θέματα που έχουν σχέση με το κρασί, πρώτιστα ως  πολιτιστικό, αλλά και ως καταναλωτικό αγαθό, με έμφαση στην “με μέτρο κατανάλωσή του”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024