Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠλειστηριασμοί και πωλητήρια για τα Capsis και Sheraton στη Ρόδο
Ο πλειστηριασμός θα γίνει στις 27 Ιουνίου

Πλειστηριασμοί και πωλητήρια για τα Capsis και Sheraton στη Ρόδο

Σε πλειστηριασμό όλου του κινητού εξοπλισμού του ξενοδοχείου Capsis στη Ρόδο, από τη δανείστρια τράπεζα Eurobank.

Σε πλειστηριασμό αναμένεται να βγει στις 27 Ιουνίου το σύνολο του κινητού εξοπλισμού του ξενοδοχείου Capsis στη Ρόδο, από τη δανείστρια τράπεζα Eurobank. Σύμφωνα με τη δημοσιευθείσα περίληψη αναγκαστικού πλειστηριασμού θα πωληθεί το σύνολο του κινητού εξοπλισμού του ξενοδοχείου (καρέκλες, σαλόνια, πίνακες, κλιματιστικά, ψυγεία, χαλιά, τηλεοράσεις, καθρέπτες, όλα τα είδη κουζίνας, κρεβάτια, στρώματα, πίνακες ζωγραφικής κ.ά). Πρώτη τιμή εκκίνησης του για το σύνολο των εκπλειστηριαζομένων ειδών καθορίσθηκε από τον δικαστικό επιμελητή και εμπειρογνώμονες, το ποσό των 466.333 ευρώ.

Πωλητήριο και στο Sheraton της Ρόδου
Αγοραστής αναζητείται και για το ξενοδοχείο Sheraton Rhodes Hotel, το οποίο βρίσκεται στην Ιξιά, τέσσερα χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου. Πρόκειται για το παλαιό Hilton που άλλαξε πριν μερικά χρόνια εταιρεία διαχείρισης. Το τίμημα που ζητείται κινείται γύρω στα 55 εκατ. ευρώ και την πώληση έχει αναλάβει η αμερικανική εταιρεία Carlton Group.

Σημειώνεται ότι πάνω από 1.500 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα έχουν βάλει επίσημα πωλητήριο, ενώ περίπου 3.000 θα μπορούσαν να αλλάξουν χέρια αν υπήρχαν αγοραστές. Μεταξύ αυτών βρίσκονται και αρκετά αθηναϊκά ξενοδοχεία, ακόμη και πολυτελείας, με το ποσό που ζητείται να ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024