Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Jet Airways συνδέει (εμμέσως) την Ελλάδα με την Ινδία
Η Jet Airways είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της Ινδίας

Η Jet Airways συνδέει (εμμέσως) την Ελλάδα με την Ινδία

Η Jet Airways θα συνδέει την Ελλάδα με την Ινδία, σε συνεργασία με την Aegean (ενιαίο εισιτήριο) μέσω Μιλάνου.

Μία ακόμη αεροπορική εταιρεία παρουσιάστηκε στην Ελλάδα. Προς το παρόν, η Jet Airways δε θα συνδέει απευθείας την Ελλάδα με την Ινδία, ωστόσο αυτό θα γίνεται σε συνεργασία με την Aegean (ενιαίο εισιτήριο) μέσω Μιλάνου, κάτι που συμφέρει ιδιαίτερα τους ταξιδιώτες.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τουριστικά γραφεία και Μέσα Ενημέρωσης, η Jet Airways, η μεγαλύτερη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία της Ινδίας, πράγματι παρουσίασε τη μεγάλη και ιστορική αυτή χώρα ως ελκυστικό προορισμό, τελείως διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη, αλλά και σε αρκετές χώρες της Ασίας. Μιά χώρα με διαρκή ανάπτυξη σε κάθε επίπεδο από τη βιομηχανία μέχρι τον τουρισμό.

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν ο Ινδικός Οργανισμός Τουρισμού, ο πρεσβευτής της Ινδίας στην Ελλάδα, πρώην πρέσβεις της Ελλάδας στην Ινδία, το προεδρείο του Ελληνο-Ινδικού επημελητηρίου, παράγοντες του τουρισμού και τουριστικοί πράκτορες. Εκεί, παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες που προσφέρονται από την εταιρεία στους Έλληνες για να ταξιδέψουν είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς σκοπούς.

Προσεγγίζοντας 76 συνολικά προορισμούς (24 διεθνείς και 52 στην Ινδία) και με περισσότερες από 600 πτήσεις καθημερινά, η Jet Airways αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις πρόσβασης από την Ευρώπη στην Ινδία. Ειδικότερα, και λόγω της συνεργασίας της εταιρείας με την Aegean, δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες να ταξιδεύσουν με τις πτήσεις της Jet Airways από το αεροδρόμιο του Μιλάνου προς Νέο Δελχί, με πολύ καλές ανταποκρίσεις.

Επιπλέον, με καθημερινές πτήσεις από Βρυξέλες προς Νέα Υόρκη (JFK και Newark) και Τορόντο, η Jet Airways προσφέρει μια ακόμη εναλλακτική λύση για τους Έλληνες ταξιδιώτες προς την Αμερική, τώρα που από τον Οκτώβριο δε θα υπάρχει απευθείας σύνδεση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ (σταματά η Delta τις τακτικές πτήσεις).

Οι επιβάτες της Jet Airways απολαμβάνουν αναβαθμισμένες ανέσεις και παροχές στην οικονομική θέση, όπως περισσότερο χώρο μεταξύ των θέσεων ακόμη και όταν η μπροστινή θέση είναι σε πλήρη ανάκληση, άνετο μαξιλάρι και υποπόδιο καθώς και ατομική οθόνη.

Οι επιβάτες της Premiere θέσης έχουν στη διάθεσή τους θέσεις που γίνονται κρεβάτι, μεγάλη ατομική οθόνη, μεγάλο τραπέζι, παροχή ρεύματος για ηλεκτρονικό υπολογιστή και τηλέφωνο. Τα γεύματα για όλες τις κατηγορίες θέσεων φροντίζουν βραβευμένοι σεφ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024