Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΒράβευση της Germanwings για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης
Το Travel Leisure βράβευσε την εφαρμογή της Germanwings "FriendFlights" στο Facebook

Βράβευση της Germanwings για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

H εφαρμογή FriendFlights στο Facebook βραβεύτηκε από το αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure ως 'η καλύτερη προσφορά μέσων κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως'.

Το αμερικανικό ταξιδιωτικό περιοδικό Travel Leisure βράβευσε την εφαρμογή της Germanwings FriendFlights στο Facebook ως την “Καλύτερη Προβολή Ταξιδιωτικών Προσφορών σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης” παγκοσμίως. To βραβείο Social Media in Travel + Tourism Awards (SMITTYS) απονεμήθηκε στην κατηγορία “Aεροπορικές Eταιρείες ανά την Yφήλιο”. Η Germanwings κατάφερε να διακριθεί μεταξύ άλλων φημισμένων αεροπορικών εταιρειών.

Με μόλις ένα κλικ στην εφαρμογή FriendFlights στο Facebook, μπορεί κανείς να δει πόσες καλές ευκαιρίες υπάρχουν για να επισκεφτεί τους φίλους του με κάποια πτήση της Germanwings σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με μια ματιά, η εφαρμογή εμφανίζει όλους τους φίλους του χρήστη στο Facebook και ταυτόχρονα υπολογίζει ανάλογα με τον τόπο διαμονής τους, τις καλύτερες ανταποκρίσεις και την οικονομικότερη τιμή ναύλου για μια πτήση με τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία. Παράλληλα με τη Germanwings, και άλλες γνωστές εταιρείες στον τομέα του τουρισμού, βραβεύτηκαν για τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εφαρμογή FriendFlights δημιουργήθηκε για λογαριασμό της Germanwings από την αμερικανική εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Sparkloft.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024