Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέντευξη - παρουσίαση για τη Χαλκιδική

Η Χαλκιδική ζωντανά στο ραδιόφωνο του BBC

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 Ιούνιος 2012, 11:31

Το συνεργείο του ραδιοφωνικού σταθμού του BBC βρέθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, στα πλαίσια ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Συνέντευξη - παρουσίαση για τη Χαλκιδική παραχώρησε στο ραδιόφωνο του BBC ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής κ. Γρηγόρης Τάσιος. Η συνέντευξη μεταδόθηκε ζωντανά με δορυφορική σύνδεση στην απογευματινή ζώνη (17:00-19:00) και στη δημοσιογράφο του BBC, Manuela Saragosa.

Το συνεργείο του ραδιοφωνικού σταθμού βρέθηκε στη Βόρεια Ελλάδα μαζί με τον συνεργάτη του, κ. Γιάννη Αγγέλου, στα πλαίσια ρεπορτάζ για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού αναφέρθηκε στις πολύ καλές τιμές που έχει ο προορισμός καθώς και στην καλή κατάσταση των υποδομών. Εκτεταμένη συζήτηση έγινε επίσης για την καθημερινή ζωή των πολιτών και των τουριστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε αναφορά στις εμπειρίες που είχαν τουρίστες στη Χαλκιδική από ρεπορτάζ που είχε γίνει από τους ίδιους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top