Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνακαίνιση για το Golden Beach Resort στην Τήνο
Το Golden Beach Resort βρίσκεται σε μια καταπράσινη έκταση 15 στρεμμάτων

Ανακαίνιση για το Golden Beach Resort στην Τήνο

Στην πρόσφατη ανακαίνιση του Golden Beach Resort αρκετά δωμάτια απέκτησαν υπέρδιπλα κρεβάτια, μαρμάρινους νιπτήρες, CD players, τηλεοράσεις LCD και μοναδικές αντίκες, που δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην υπάρχουσα επίπλωση.

Το συγκρότημα του Golden Beach Resort δεσπόζει στη χρυσαφένια παραλία του Αγίου Φωκά και απέχει μόλις 2 χλμ. από τη χώρα της Τήνου. Βρίσκεται σε μια καταπράσινη έκταση 15 στρεμμάτων και αποτελείται από τέσσερα ανεξάρτητα κτίρια. Πρόκειται για ένα χώρο, που υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές, παράλληλα με την ομορφιά της ανθρώπινης επαφής.

Στην πρόσφατη ανακαίνιση αρκετά δωμάτια απέκτησαν υπέρδιπλα κρεβάτια, μαρμάρινους νιπτήρες, CD players, τηλεοράσεις LCD και μοναδικές αντίκες που δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην υπάρχουσα επίπλωση. Ακόμη, το Golden Beach Resort παρέχει δύο δωμάτια, με σεβασμό στα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες.

Το πρωινό σερβίρεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και είναι εμπλουτισμένο με ντόπια προϊόντα, όπως σπιτικό ψωμί και μαρμελάδες, θυμαρίσιο μέλι και γραβιέρα Τήνου. Στο εστιατόριο ο επισκέπτης θα γευθεί μια κουζίνα που ισορροπεί ανάμεσα σε γευστικά παραδοσιακά πιάτα και gourmet προτάσεις με πρώτες ύλες τα βιολογικά προϊόντα που καλλιεργούνται στο κτήμα του ξενοδοχείου, καθώς και ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινούς μεζέδες. Στο χώρο του μπαρ (δίπλα στο εστιατόριο) μπορεί επίσης να απολαύσει κανείς τον καφέ, το ποτό ή το γλυκό του. Τέλος, στην οργανωμένη παραλία του ξενοδοχείου λειτουργεί ειδικά διαμορφωμένο deck που σερβίρει ολόφρεσκους χυμούς, δροσερές σαλάτες, κρύα σάντουιτς και θαλασσινά πιάτα.

Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης, αλλά και δωρεάν ασύρματο Internet στους κοινόχρηστους χώρους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024