Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΠανεπιστήμιο Αιγαίου: Νέο πρόγραμμα σεμιναρίων από απόσταση εκπαίδευσης στη διοίκηση τουρισμού
Σειρά αυτόνομων σεμιναρίων

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Νέο πρόγραμμα σεμιναρίων από απόσταση εκπαίδευσης στη διοίκηση τουρισμού

Νέο πρόγραμμα σεμιναρίων από απόσταση εκπαίδευσης στο χώρο της διοίκησης τουρισμού, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, υπό την αιγίδα του ΣΕΤΕ.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ξεκινά νέο πρόγραμμα σεμιναρίων από απόσταση εκπαίδευσης στο χώρο της διοίκησης τουρισμού, το οποίο θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2012 υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σειρά αυτόνομων σεμιναρίων (περίπου τριάντα τον αριθμό), όπου το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διαθέτει συγκριτικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε πανελλήνια κλίμακα. Η διοργάνωση των συγκεκριμένων σεμιναρίων κεφαλαιοποιεί την αναγνωρισιμότητα του Πανεπιστήμιου πέραν του στενού ακαδημαϊκού χώρου, επιτρέποντας την καλύτερη διασύνδεση του με την αγορά ενός από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) “Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού”, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τουριστικών Ερευνών και Μελετών (ΕΤΕΜ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024