Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σειρά αυτόνομων σεμιναρίων

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Νέο πρόγραμμα σεμιναρίων από απόσταση εκπαίδευσης στη διοίκηση τουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 25 Ιούνιος 2012, 14:27

Νέο πρόγραμμα σεμιναρίων από απόσταση εκπαίδευσης στο χώρο της διοίκησης τουρισμού, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, υπό την αιγίδα του ΣΕΤΕ.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ξεκινά νέο πρόγραμμα σεμιναρίων από απόσταση εκπαίδευσης στο χώρο της διοίκησης τουρισμού, το οποίο θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2012 υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σειρά αυτόνομων σεμιναρίων (περίπου τριάντα τον αριθμό), όπου το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διαθέτει συγκριτικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε πανελλήνια κλίμακα. Η διοργάνωση των συγκεκριμένων σεμιναρίων κεφαλαιοποιεί την αναγνωρισιμότητα του Πανεπιστήμιου πέραν του στενού ακαδημαϊκού χώρου, επιτρέποντας την καλύτερη διασύνδεση του με την αγορά ενός από τους πλέον δυναμικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Φορέας υλοποίησης του προγράμματος είναι το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) “Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού”, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Τουριστικών Ερευνών και Μελετών (ΕΤΕΜ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top