Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήProject αξιολόγησης "Hospitality 3: Greece isn’t just sun and sea” από την PRsolutions
Συνέχεια των επιτυχημένων projects Hospitality 1 & 2

Project αξιολόγησης "Hospitality 3: Greece isn’t just sun and sea” από την PRsolutions

'Hospitality 3: Greece isn’t just sun and sea' είναι ο τίτλος του project αξιολόγησης της επιστημονικής ομάδας PRsolutions για τη θερινή τουριστική σεζόν 2012.

Η επιστημονική ομάδα PRsolutions, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της για την εξυγίανση της ελληνικής επιχειρηματικότητας μέσω ερευνητικών προσεγγίσεων των αντικειμένων που άπτονται της Στρατηγικής, διοργανώνει την τελευταία δεκαετία projects αξιολόγησης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σε πολλούς επιχειρηματικούς χώρους. Μεταξύ αυτών ο χώρος του τουρισμού και το ευρύτερο περιβάλλον του αποτελεί βασικό πεδίο στόχευσης της έρευνας, με δεδομένη την ιδιαίτερη αναπτυξιακή συμβολή του τουριστικού προϊόντος στην εθνική οικονομία αλλά και τη διεθνή εικόνα της χώρας.

Για τη θερινή τουριστική σεζόν 2012 το project αξιολόγησης φέρει τον τίτλο “Hospitality 3: Greece isn’t just sun and sea”. Πρόκειται για τη συνέχεια των επιτυχημένων projects Hospitality 1 & 2, τα οποία αξιοποιήθηκαν για ερευνητικούς σκοπούς και τροφοδότησαν σε μεγάλο βαθμό την επιστημονική μας αρθρογραφία την τελευταία τριετία. Στα πλαίσια του project αξιολογούνται φέτος ως προορισμοί οι Κυκλάδες (έχουν απασχολήσει την αρθρογραφία μας αρκετά) και η Κρήτη. Αυτονόητο είναι πως αξιολογούνται και όλες οι υπηρεσίες που άπτονται του ευρύτερου τουριστικού προϊόντος. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι αυτή του “μυστικού επισκέπτη/πελάτη”.

Σε περίπτωση που κάποιες επιχειρήσεις επιθυμούν με δική τους πρωτοβουλία να αξιολογηθούν, μπορούν να επικοινωνούν με την επιστημονική ομάδα PRsolutions στο info@prsolutions.gr και στο 6937 714026 (κ. Φώτης Παντόπουλος).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024