Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το ξενοδοχείο πραγραμματοποεί ενημερωτικές συναντήσεις κατοίκους, επισκέπτες και πελάτες

Green Key στο ξενοδοχείο Krinos Suites Hotel στην Άνδρο

Θοδωρής Κουμέλης - 29 Ιούνιος 2012, 11:45

Με Green Key βραβεύθηκε το ξενοδοχείο Krinos Suites Hotel, που βρίσκεται στον οικισμό Μπατσί της Άνδρου.

Το Krinos Suites Hotel πρόσφατα βραβεύθηκε με το Green Key, σήμα ποιότητας (eco-label) για τον τουρισμό, και αποτελεί το μοναδικό πράσινο ξενοδοχείο στην Άνδρο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον παραθαλάσσιο γραφικό οικισμό Μπατσί.

Το Green Key δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, γνωστό ως FEE (Foundation for Environmental Education), μια διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση με αποστολή την περιβαλλοντική εκπαίδευση ανα τον κόσμο.

Η επιβράβευση με το σήμα Green Key προϋποθέτει την τήρηση αριθμού οικολογικών απαιτήσεων, οι οποίες αφορούν στην Περιβαλλοντική Διαχείριση της τουριστικής επιχείρισης και στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση που πρέπει η επιχείριση να αναλαμβάνει για το προσωπικό της, τους επισκέπτες της, τους προμηθευτές της και ει δυνατόν την τοπική κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργεί.

Στο Krinos Suites Hotel υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού, γυαλιού, αλουμινίου, πλαστικού, μπαταριών και λαμπτήρων καθώς και διαθέσιμο ενημερωτικό υλικό.

Το ξενοδοχείο έχει προγραμματίσει συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι στο Krinos art café, με θέμα την ευαισθητοποίηση των κατοίκων, των επισκεπτών αλλά και των πελατών, την αύξηση της χρήσης των βιώσιμων μεθόδων εκμετάλλευσης και τεχνολογίας και τους τρόπους καλύτερης διαχείρισης των απορριμάτων. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον τομέα ενημέρωσης των παιδιών, και αυτών ακόμη της προσχολικής ηλικίας, για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος με διδακτικά παιχνίδια και σχετικό εποπτικό υλικό που θα αφυπνίσουν το ενδιαφέρον τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top