Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέες πτήσεις και προορισμοί σε όλο τον κόσμο από την Turkish Airlines
Συμφωνία κοινού κωδικού με τη Luxair

Νέες πτήσεις και προορισμοί σε όλο τον κόσμο από την Turkish Airlines

H Turkish Airlines ανακοινώνει τις νέες υπηρεσίες που πλέον προσφέρει στη Σαουδική Αραβία, καθώς και στις Δανία, Μογγολία, Ακτή Ελεφαντοστού και Κιργιζία.

Η Turkish Airlines εγκαινίασε την πρώτη της πτήση στην πόλη Yanbu της Σαουδικής Αραβίας στις 11 Ιουνίου και στις 20 Ιουνίου πέταξε για πρώτη φορά στην πόλη Taif. Το δίκτυο της THY αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο πλέον στη χώρα, μετά τις πόλεις Riyadh, Jeddah, Medina και Dammam, με τις πτήσεις από και προς τη Yanbu να πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο και στην Taif κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Έξι ακόμα προορισμοί αναμένεται να προστεθούν στο δίκτυο της Turkish Airlines, μέσα στον Ιούλιο. Πιο συγκεκριμένα, τα αεροσκάφη της THY θα πραγματοποιούν πτήσεις σε Ulan Bator (Μογγολία), από τις 2 Ιουλίου, Abidjan (Ακτή Ελεφαντοστού), από τις 5 Ιουλίου, Aalborg-Billund (Δανία), από τις 9 Ιουλίου και Osh (Κιργιζία) στις 18 Ιουλίου.
 
Όσο αναπτύσσεται το δίκτυο της THY, άλλο τόσο αυξάνονται και οι στρατηγικές συνεργασίες της. Από τις 22 Ιουνίου, η Turkish Airlines προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας κοινού κωδικού με τη Luxair, γεγονός που σημαίνει πως και οι δύο εταιρείες μαζί (ΤΗΥ και Luxair) μπορούν να προωθήσουν πτήσεις, η μία της άλλης.

Η συμφωνία κοινού κωδικού επιτρέπει στην Turkish Airlines να χρησιμοποιεί τoν εμπορικό κωδικό πτήσης “TK”, για ταξίδια από  Frankfurt, Munich και Vienna προς Luxembourg σε πτήσεις που εκτελούνται από την Luxair. Από την άλλη πλευρά, η Luxair είναι σε θέση να χρησιμοποιεί τον εμπορικό κωδικό πτήσης “LG”, στις πτήσεις της Turkish Airlines μεταξύ Istanbul-Frankfurt, Istanbul-Munich και Istanbul-Vienna. Η παρούσα συμφωνία επιτρέπει στους επιβάτες της Turkish Airlines να έχουν απευθείας πρόσβαση στο Luxembourg.

H ΤΗΥ που ψηφίστηκε ως “Καλύτερη Αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη” από την Skytrax, έχει στη διάθεσή της το νεότερο στόλο αεροσκαφών στην Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024