Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η συσκευή της Avis συνδέεται στο Ιnternet μέσω 3G δικτύου

Avis WiFi: Internet on the go

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 Ιούλιος 2012, 10:14

Το Avis Wifi εντάσσεται στην ευρύτερη φιλοσοφία της Avis να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας που κάνουν κάθε διαδρομή άνετη και ξέγνοιαστη για όλους όσοι μισθώνουν αυτοκίνητα, είτε για διασκέδαση είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Η Avis δίνει τώρα στους πελάτες της τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στο Internet, όπου κι αν βρίσκονται, μέσω ειδικής συσκευής, που διατίθεται από επιλεγμένους σταθμούς Avis σε όλη την Ελλάδα.

Η συσκευή της Avis συνδέεται στο Ιnternet μέσω 3G δικτύου, ενώ λειτουργεί ως Wi-Fi hot spot, στο οποίο μπορούν να συνδεθούν μέχρι και 5 συσκευές συνολικά, όπως smartphones, tablets, laptops κ.λπ. Συνεχίζοντας να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της, η Avis διαθέτει το Avis Wifi σε όσους ενοικιάζουν αυτοκίνητά της, αντιλαμβανόμενη ότι η πρόσβαση στο Internet αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Έτσι, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Wi-Fi της Avis για να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές ψυχαγωγίας, όπως το skype ή facetime, να έχουν πρόσβαση στο e-mail τους, αλλά και στα social networks.

Πιο συγκεκριμένα, το Avis Wifi “λύνει” τα χέρια και κάνει το ταξίδι και κάθε διαδρομή με το αυτοκίνητο απολαυστικό, δίνοντας πρόσβαση στο Internet:
1. Απλά
­ Χωρίς δεσμεύσεις και συμβόλαια
­ Χωρίς χρεώσεις roaming
­ Άμεσα έτοιμο για χρήση
­ 4 ώρες αυτονομία όταν η συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη
­ Έως 10 μέτρα εμβέλεια
2. Παντού  
­ Όπου υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας
3. Για όλους
­ Δυνατότητα σύνδεσης 4 ασύρματων συσκευών και 1 ενσύρματης

Το Avis Wifi εντάσσεται στην ευρύτερη φιλοσοφία της Avis να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας που κάνουν κάθε διαδρομή άνετη και ξέγνοιαστη για όλους όσοι μισθώνουν αυτοκίνητα, είτε για διασκέδαση είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Η Avis Ελλάς θυγατρική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Με ένα διευρυμένο δίκτυο 77 καταστημάτων και με στόλο 35.000 οχημάτων καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στους κλάδους της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα ειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και πρωτοπορεί με τη νέα υπηρεσία “van 4U” που αφορά σε μίσθωση Ι.Χ. φορτηγών έως 3,5 τόνους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top