Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Και τα τρία ξενοδοχεία είναι πιστοποιημένα με ISO 14001

Γαλάζια Σημαία 2012 για τα τρία ξενοδοχεία του Ομίλου Sbokos Hotel Group

Θοδωρής Κουμέλης - 04 July 2012, 13:33

Τα ξενοδοχεία Cretan Malia Park, Agapi Beach (σε Μάλια και Αμμουδάρα αντίστοιχα) και το πολυτελές Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, στην περιοχή Πλάκα της Ελούντας, του ομίλου Sbokos Hotel Group, βραβεύθηκαν με το διεθνές βραβείο της Γαλάζιας Σημαίας.

Τρία ξενοδοχεία του ομίλου Sbokos Hotel Group, τα Cretan Malia Park και Agapi Beach που βρίσκονται στο Νομό Ηρακλείου, Μάλια και Αμμουδάρα αντίστοιχα, καθώς και το πολυτελές Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, που βρίσκεται στην περιοχή Πλάκα της Ελούντας, βραβεύθηκαν και φέτος με το διεθνές βραβείο της ”Γαλάζιας Σημαίας”.

Ο θεσμός της Γαλάζιας Σημαίας είναι διεθνής και από το 1987 συμβάλει σημαντικά στη προστασία των ακτών και του ευρύτερου παράκτιου περιβάλλοντος. Για τα ξενοδοχεία του ομίλου, τα οποία είναι διαχειριστές των ακτών που ευρίσκονται μπροστά από αυτά, η διάκριση είναι σημαντική και είναι αποτέλεσμα των ιδιαίτερων προσπαθειών που καταβάλουν για τη προστασία των ακτών. Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους δήμους, στους οποίους ανήκουν τα ξενοδοχεία οι καθιερωμένες τελετές ανάρτησης των Γαλάζιων Σημαιών.

Η ισχυρή περιβαλλοντική δέσμευση, αποτελεί βασική παράμετρο της φιλοσοφίας του ομίλου Sbokos Hotel Group, τα ξενοδοχεία του οποίου λειτουργούν και εφαρμόζουν συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Και τα τρία ξενοδοχεία είναι πιστοποιημένα με το σύστημα περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top