Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Στόχος η προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού ευαισθητοποιημένων περιβαλλοντικά πελατών

Βράβευση με Γαλάζιες Σημαίες για τα τρία ξενοδοχεία της P.A.P Corp.

Τατιάνα Ρόκου - 05 July 2012, 13:10

Τα ξενοδοχεία Alexander the Great Beach Hotel στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, Agionissi Resort στην Αμολιανή και Xenia στην Ουρανούπολη της P.A.P. Corp. έλαβαν Γαλάζια Σημαία για το 2012.

Με το διεθνές βραβείο ”Γαλάζια Σημαία 2012” του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες” διακρίθηκαν και πάλι τα τρία ξενοδοχεία της P.A.P. Corp. Πρόκειται για το Alexander the Great Beach Hotel στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, το Agionissi Resort στην Αμολιανή και το Xenia στην Ουρανούπολη.

Η “Γαλάζια Σημαία” είναι διεθνές σύμβολο ποιότητας, και καθαρότητας ακτών, θεωρούμενο το πιο γνωστό περιβαλλοντικό σύμβολο στην Ευρώπη. Απονέμεται διεθνώς, από το 1987, σε όσες ακτές και μαρίνες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του. 

Σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, που λειτουργεί ως συντονιστής του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες”, στη χώρα μας, δεν αρκεί οι ακτές να διαθέτουν μόνο την επιθυμητή, εξαιρετική ποιότητα νερών κολύμβησης.

Για την απόκτηση του βραβείου, τα τρία ξενοδοχεία P.A.P Corp. αξιολογήθηκαν και πιστοποιήθηκαν βάσει 32 συνολικά αυστηρών κριτηρίων του διεθνούς προγράμματος, που αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και ταυτόχρονα περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση στηρίζεται και αποδεικνύεται από ενέργειες και δραστηριότητες των ξενοδοχείων σε ετήσια βάση. Στο πλαίσιο αυτό, η PAP Corp απέδειξε ότι η σοβαρή δουλειά φέρνει και την επιβράβευση και τα θετικά αποτελέσματα. Στόχος είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού ευαισθητοποιημένων περιβαλλοντικά πελατών.Στη φωτογραφία, το Alexander the Great Beach Hotel, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top