Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση με Γαλάζιες Σημαίες για τα τρία ξενοδοχεία της P.A.P Corp.
Στόχος η προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού ευαισθητοποιημένων περιβαλλοντικά πελατών

Βράβευση με Γαλάζιες Σημαίες για τα τρία ξενοδοχεία της P.A.P Corp.

Τα ξενοδοχεία Alexander the Great Beach Hotel στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, Agionissi Resort στην Αμολιανή και Xenia στην Ουρανούπολη της P.A.P. Corp. έλαβαν Γαλάζια Σημαία για το 2012.

Με το διεθνές βραβείο “Γαλάζια Σημαία 2012” του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες” διακρίθηκαν και πάλι τα τρία ξενοδοχεία της P.A.P. Corp. Πρόκειται για το Alexander the Great Beach Hotel στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, το Agionissi Resort στην Αμολιανή και το Xenia στην Ουρανούπολη.

Η “Γαλάζια Σημαία” είναι διεθνές σύμβολο ποιότητας, και καθαρότητας ακτών, θεωρούμενο το πιο γνωστό περιβαλλοντικό σύμβολο στην Ευρώπη. Απονέμεται διεθνώς, από το 1987, σε όσες ακτές και μαρίνες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του. 

Σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, που λειτουργεί ως συντονιστής του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες”, στη χώρα μας, δεν αρκεί οι ακτές να διαθέτουν μόνο την επιθυμητή, εξαιρετική ποιότητα νερών κολύμβησης.

Για την απόκτηση του βραβείου, τα τρία ξενοδοχεία P.A.P Corp. αξιολογήθηκαν και πιστοποιήθηκαν βάσει 32 συνολικά αυστηρών κριτηρίων του διεθνούς προγράμματος, που αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και ταυτόχρονα περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση στηρίζεται και αποδεικνύεται από ενέργειες και δραστηριότητες των ξενοδοχείων σε ετήσια βάση. Στο πλαίσιο αυτό, η PAP Corp απέδειξε ότι η σοβαρή δουλειά φέρνει και την επιβράβευση και τα θετικά αποτελέσματα. Στόχος είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού ευαισθητοποιημένων περιβαλλοντικά πελατών.

Στη φωτογραφία, το Alexander the Great Beach Hotel, στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024