Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επίσημοι χορηγοί-υποστηρικτές του συνεδρίου θα είναι οι Apollo Kuoni και TUI Fritidsresor

Ο ελληνικός 'πράσινος' τουρισμός παρουσιάζεται στη Στοκχόλμη

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 Ιούλιος 2012, 10:06

Στο συνέδριο για τον ελληνικό 'πράσινο' τουρισμό, που θα διεξαχθεί στις 25 Οκτωβρίου στη Στοκχόλμη, θα παρουσιαστούν τα ελληνικά ξενοδοχεία που έχουν λάβει την πιστοποίηση Green Key και οι προορισμοί με Γαλάζιες Σημαίες.

Ηχηρά ονόματα από την τουριστική βιομηχανία της Σουηδίας στηρίζουν το συνέδριο για τον ελληνικό “πράσινο” τουρισμό, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου στη Στοκχόλμη. Στο συνέδριο, στο οποίο θα παρουσιαστούν τα ελληνικά ξενοδοχεία που έχουν λάβει την πιστοποίηση Green Key και οι προορισμοί με Γαλάζιες Σημαίες. Επίσημος και αποκλειστικός χορηγός για τον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών θα είναι η SAS - Scandinavian Airlines και επίσημοι χορηγοί - υποστηρικτές tour operators οι Apollo Kuoni και TUI Fritidsresor, σε μια κοινή προσπάθεια να αναδείξουν την πράσινη ελληνική επιχειρηματικότητα στην ευρύτερη σκανδιναβική αγορά.

Το συνέδριο σηματοδοτεί την έναρξη της καμπάνιας στη Σουηδία, που θα συνεχιστεί με προωθητικές ενέργειες στο εμπορικό κέντρο της Στοκχόλμης Gallerian στις 26 και 27 Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια θα “μεταφερθεί” στις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού της World Travel Market Αγγλίας, της ΜΑΤΚΑ Φινλανδίας, της Reiselivsmessen Νορβηγίας, της Ferie for Alle Δανίας, της ITB Berlin Γερμανίας για να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2013, με παρουσίαση στην Πράσινη Πρωτεύουσα της Ευρώπης, τη Ναντ της Γαλλίας.

Υπενθυμίζεται ότι εθνικός διαχειριστής των προγραμμάτων Green Key και Γαλάζιων Σημαίων είναι η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, ενώ οργανωτής της καμπάνιας είναι η εταιρεία North Events, που δραστηριοποιείται συστηματικά και έντονα την τελευταία τριετία στις σκανδιναβικές αγορές, προβάλλοντας ελληνικούς προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις, συντονίζοντας καμπάνιες και επικοινωνιακές ενέργειες με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής παρουσίας και την αύξηση πωλήσεων στις παραπάνω αγορές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top