Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το 88% των φιλάθλων ήταν ευχαριστημένοι με τις πολωνικές "ζώνες φιλάθλων"

Οι τουρίστες αξιολόγησαν θετικά τη διοργάνωση του Euro 2012 στην Πολωνία

Τατιάνα Ρόκου - 06 Ιούλιος 2012, 13:41

Σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Εξωτερικών της Πολωνίας, πολλοί έπαινοι δόθηκαν από τους ξένους τουρίστες στους ντόπιους εθελοντές του Euro 2012, που επέδειξαν μεγάλο βαθμό κατανόησης, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καλές δεξιότητες επικοινωνίας και μεγάλη προθυμία να βοηθήσουν.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Πολωνίας ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, ότι το 84% των ξένων τουριστών και των φιλάθλων αξιολόγησαν θετικά τη διοργάνωση του Euro 2012 στην Πολωνία και το 81% από όσους ρωτήθηκαν, θα επέστρεφαν στην Πολωνία.

Το Υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι σχεδόν το 60% των συμμετεχόντων στη μελέτη επισκέφθηκε την Πολωνία για πρώτη φορά και σχεδόν όλοι οι ερωτηθέντες δήλωσαν ότι θα συστήσουν στους φίλους τους διαμονή στην Πολωνία

Η πλειονότητα των ερωτηθέντων (περίπου το 91%) απόλαυσε την ατμόσφαιρα που υπήρχε στην Πολωνία κατά το Euro 2012. Το 77% των ξένων τουριστών και των φιλάθλων ήταν ικανοποιημένοι με τα μέσα μεταφοράς και το 85% αισθάνθηκε ασφάλεια κατά την παραμονή τους στις διοργανώτριες πόλεις στη διάρκεια της διοργανωσης.

Πολλοί έπαινοι δόθηκαν στους ντόπιους, Πολωνούς εθελοντές, οι οποίοι, σύμφωνα με τους ξένους επισκέπτες, επέδειξαν μεγάλο βαθμό κατανόησης και ικανοτήτων, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καλές δεξιότητες επικοινωνίας και μεγάλη προθυμία να βοηθήσουν. Το 88% αυτών των ερωτηθέντων έδωσαν αξιολόγησαν θετικά τους εθελοντές στις διοργανώτριες πόλεις.

Το 88% των φιλάθλων ήταν ευχαριστημένοι με τις επίσημες πολωνικές “Fan Zones” (Ζώνες Φιλάθλων). Tο 90% εξήρε την ατμόσφαιρα σε αυτές τις περιοχές κατά τη διάρκεια αγώνων, την ασφάλεια και την προστασία, με ποσοστά 86% και 85% αντίστοιχα.

Η έρευνα διεξήχθη από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία στις 8 και 10 του Ιουνίου, κατά τις πρώτες ημέρες των αγώνων στην Πολωνία, με συμμετοχή περίπου 500 ξένων τουριστών και φιλάθλων σε καθεμία από τις τέσσερις πόλεις υποδοχής στην Πολωνία -δείγμα περίπου 2.000 ατόμων. Η έρευνα διεξήχθη σε ομάδα ατόμων άνω των 15 ετών, πριν, κατά και μετά από κάθε παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από όλα τα έθνη που δε συμμετείχαν με ομάδες στο Euro 2012, ο μεγαλύτερος αριθμός των εισιτηρίων αγοράστηκε από Αμερικανούς και Καναδούς.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top