Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνάντηση του Δημ. Στρατούλη με απολυμένους της πρώην ΟΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση κάλυψη των ζημιών από το 'κούρεμα' των ομολόγων των απολυμένων της πρώην ΟΑ

Θοδωρής Κουμέλης - 12 Ιούλιος 2012, 09:11

Aνήθικο θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι συμπεριληφθήκαν στη διαδικασία κουρέματος του PSI, τα ειδικού τύπου ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου που δόθηκαν στους απολυμένους της πρώην ΟΑ, αντί αποζημιώσεων για τις απολύσεις τους.

Ο κ. Δημήτρης Στρατούλης, βουλευτής Αθήνας και υπεύθυνος της Επιτροπής Κοινοβουλευτικού ελέγχου του Υπουργείου Εργασίας, μετά από συνάντησή του με απολυμένους της πρώην της Ολυμπιακής Αεροπορίας έκανε την εξής δήλωση:

“Θεωρούμε ανήθικο, απάνθρωπο και βάρβαρο το γεγονός ότι συμπεριληφθήκαν στη διαδικασία κουρέματος του PSI, τα ειδικού τύπου ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου που δόθηκαν στους απολυμένους της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας αντί αποζημιώσεων για τις απολύσεις τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ζητά από την κυβέρνηση να καλύψει άμεσα τις ζημιές που υπέστησαν από αυτό το ‘κούρεμα’ οι απολυμένοι της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας και η αποζημίωση απόλυσής τους, λόγω και του μικρού ύψους της, να αποδοθεί όπως προβλεπόταν από τον κρατικό προϋπολογισμό του 2012, όπου είναι εγγεγραμμένο σχετικό ποσό για τις ανάγκες του νόμου 3717/2008, και οι απολυμένοι να επιστρέψουν στο Δημόσιο τα ομόλογα που προέκυψαν μετά το κούρεμα του PSI. Θεωρούμε ότι μια τέτοια ρύθμιση βοηθά στη δίκαιη και οριστική λύση του προβλήματος που έχει προκύψει για τη συγκεκριμένη κατηγορία απολυμένων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top