Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Άριστα 30 από τους Zagat, ύψιστη επιβράβευση για το Patmos Aktis
Η Nina και ο Tim Zagat βρέθηκαν στην Πάτμο για τον γάμο του Νικόλα Νεγρεπόντε

Το Άριστα 30 από τους Zagat, ύψιστη επιβράβευση για το Patmos Aktis

Ο Zagat είναι παγκοσμίου φήμης εκτιμητής και κριτικός εστιατορίων, ξενοδοχείων και γενικά επισιτιστικών επιχειρήσεων, zagat.com, με σχόλια και παρατηρήσεις απο τους ίδιους τους καταναλωτές.

Κορυφαία στιγμή και μεγάλη τιμή για το ξενοδοχείο Patmos Aktis η προσωπική αφιέρωση με το άψογο της βαθμολογίας που δέχθηκε απο τους ιδρυτές του Zagat στο βιβλίο επισκεπτών του. Η Nina και ο Tim Zagat, βρέθηκαν στην Πάτμο, υψηλοί καλεσμένοι στον παραδοσιακό γάμο του “γκουρού” της πληροφορικής Νικόλα Νεγρεπόντε, που έγινε στο Δημαρχείο της Πάτμου με 200 φίλους από Αμερική. Ο Νικόλας Νεγρεπόντε είναι ο διευθυντής του Media Laboratory του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ).

Ο Zagat είναι παγκοσμίου φήμης εκτιμητής και κριτικός εστιατορίων, ξενοδοχείων και γενικά επισιτιστικών επιχειρήσεων, zagat.com, με σχόλια και παρατηρήσεις απο τους ίδιους τους καταναλωτές. Περιλαμβάνει πάνω από 30.000 επιχειρήσεις ανα τον κόσμο και η βάση δεδομένων και των επισκεπτών του αυξάνεται συνεχώς με αποτέλεσμα ο τεράστιος οργανισμός της Google να αναγκαστεί να εξαγοράσει το δυναμικό, ανερχόμενο και μεγάλης αξίας ιστότοπο του Zagat για να αποκτήσει τις περίφημες αξιολογήσεις του. Η λεγόμενη έρευνα Zagat είναι πολύ χρήσιμη και λειτουργική για τον χρήστη, καθώς βαθμολογεί το εκάστοτε τμήμα της επιχείρησης με άριστα το 30 σε τομείς όπως φαγητό, διαμονή, εξυπηρέτηση και κόστος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024