Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ο θεσμός της αιμοδοσίας ξεκίνησε το 1992

Ετήσια αιμοδοσία στο Creta Maris Beach Resort

Τατιάνα Ρόκου - 18 July 2012, 11:13

Με συμμετοχή 58 ατόμων πραγματοποιήθηκε η φετινή, ετήσια αιμοδοσία στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort.

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort, στην οποία τόσο η διοίκηση όσο και το προσωπικό ανταποκρίθηκαν πλήρως. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Βενιζέλειου-Πανάνειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και η συμμετοχή υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλη, δεδομένου ότι έλαβαν μέρος 58 συμμετέχοντες.

Η αιμοδοσία αποτελεί μια έμπρακτη κοινωνική συνεισφορά, που είναι πολύ σημαντική για τo Creta Maris Beach Resort, όπως αποδεικνύει η καθολική πάντα- συμμετοχή σε αυτή, τόσο της διοίκησης όσο και των εργαζομένων του ξενοδοχείου.

Ο θεσμός ξεκίνησε το 1992 όταν η διοίκηση του ξενοδοχείου επεσήμανε την έλλειψη αίματος που παρατηρείται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και έκανε έκκληση στο προσωπικό για εθελοντική αιμοδοσία. Η μεγάλη ανταπόκριση του προσωπικού οδήγησε στην ετήσια καθιέρωσή της και στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Βενιζέλιο Νοσοκομείο Ηρακλείου, η οποία εξυπηρετεί δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και σοβαρά περιστατικά και στην οποία έχουν δικαίωμα αιμοληψίας το προσωπικό του ξενοδοχείου και οι συγγενείς Α΄ βαθμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top