Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Δήλωση της Ελ. Κουντουρά για τη συνάντηση Α. Σαμαρά - Ό. Κεφαλογιάννη

Έλ. Κουντουρά: Ο κ. Σαμαράς δε διαθέτει σχέδιο για άμεση και δραστική ανάταξη του τουρισμού

Θοδωρής Κουμέλης - 18 July 2012, 13:02

'Θα περιμέναμε από έναν πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση να είχαν έτοιμο σχέδιο μέτρων άμεσης εφαρμογής, που θα αναχαίτιζαν κατά καθοριστικό τρόπο το δυσμενές κλίμα γύρω από τον τουρισμό μας για φέτος και θα 'έστρωναν' το δρόμο για του χρόνου', δηλώνει η κα Έλενα Κουντουρά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

”Έναν ολόκληρο μήνα μετά τις εκλογές και μέσα στην καρδιά της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, ειλικρινά δεν περιμέναμε να ακούσουμε ότι ο πρωθυπουργός και η υπουργός Τουρισμού θα συναντιόντουσταν για να συζητήσουν γενικότητες και οράματα κάτω από τον αβανταδόρικο, αλλά εξαιρετικά ασαφή τίτλο ‘Τουρισμός: κινητήριος δύναμη της Οικονομίας’. Όνειρα θερινής νυκτός δηλαδή!”, σημειώνει η υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Τουρισμού και βουλευτής Α΄ Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα Έλενα Κουντουρά.

”Αντιθέτως, θα περιμέναμε από έναν πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που είχαν βάλει ως στόχο την αυτοδυναμία για τις 6 Μαΐου, να είχαν έτοιμο σχέδιο μέτρων άμεσης εφαρμογής, που θα αναχαίτιζαν κατά καθοριστικό τρόπο το δυσμενές κλίμα γύρω από τον τουρισμό μας για φέτος και θα ‘έστρωναν’ το δρόμο για του χρόνου.

Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι πρωταρχικός στόχος του κ. Σαμαρά ήταν η ανάληψη της πρωθυπουργίας και ότι δε διέθετε σχέδιο για άμεση και δραστική ανάταξη της οικονομίας και ειδικά του τουρισμού”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top