Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Creta Maris Green Team εν δράσει

Δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος από το Creta Maris

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιούλιος 2012, 11:26

Η Creta Maris Green Team (ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του Creta Maris Beach Resort) συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια καθαρισμού του περιβάλλοντα χώρου με αφετηρία την είσοδό του ξενοδοχείου και κατεύθυνση πρός την έξοδό του.

Με στόχο την ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, η Creta Maris Green Team -ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του Creta Maris Beach Resort συμμετείχε με ενεργό τρόπο, στις 12 Ιουλίου 2012, στην προσπάθεια καθαρισμού του περιβάλλοντα χώρου με αφετηρία την είσοδό του ξενοδοχείου και κατεύθυνση πρός την έξοδό του. Επίσης πραγματοποιήθηκε αποψίλωση της περιοχής έναντι γειτονικού εμπορικού καταστήματος. Η εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων και των πελατών ήταν καθολική και απόλυτα ενθαρρυντική για τη συνεχεία του “πράσινου” έργου του Creta Maris Beach Resort.

Υπενθυμίζεται ότι η  Creta Μaris Green Team αποτελείται από εθελοντές – εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του Ομίλου Creta Maris- και έχει σκοπό να συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, ακτών, δενδροφυτεύσεις κ.λπ., υποστηρίζοντας και συμβάλλοντας, μεταξύ άλλων, στο έργο φορέων, όπως η Περιφέρεια Κρήτης, η Νομαρχία Ηρακλείου, οι Δήμοι Νομού Ηρακλείου κ.ά.

Ο όμιλος Creta Maris με τη δραστήριότητά του αυτή, αποσκοπεί, να περάσει ένα μήνυμα “πράσινης”-οικολογικής συνείδησης σε όλους τους πολίτες, προκειμένου να συμβάλλει τα μέγιστα στη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top