Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος από το Creta Maris
Creta Maris Green Team εν δράσει

Δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος από το Creta Maris

Η Creta Maris Green Team (ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του Creta Maris Beach Resort) συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια καθαρισμού του περιβάλλοντα χώρου με αφετηρία την είσοδό του ξενοδοχείου και κατεύθυνση πρός την έξοδό του.

Με στόχο την ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος, η Creta Maris Green Team -ομάδα περιβαλλοντικών αναγκών του Creta Maris Beach Resort συμμετείχε με ενεργό τρόπο, στις 12 Ιουλίου 2012, στην προσπάθεια καθαρισμού του περιβάλλοντα χώρου με αφετηρία την είσοδό του ξενοδοχείου και κατεύθυνση πρός την έξοδό του. Επίσης πραγματοποιήθηκε αποψίλωση της περιοχής έναντι γειτονικού εμπορικού καταστήματος. Η εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων και των πελατών ήταν καθολική και απόλυτα ενθαρρυντική για τη συνεχεία του “πράσινου” έργου του Creta Maris Beach Resort.

Υπενθυμίζεται ότι η  Creta Μaris Green Team αποτελείται από εθελοντές – εργαζόμενους στα ξενοδοχεία του Ομίλου Creta Maris- και έχει σκοπό να συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων, ακτών, δενδροφυτεύσεις κ.λπ., υποστηρίζοντας και συμβάλλοντας, μεταξύ άλλων, στο έργο φορέων, όπως η Περιφέρεια Κρήτης, η Νομαρχία Ηρακλείου, οι Δήμοι Νομού Ηρακλείου κ.ά.

Ο όμιλος Creta Maris με τη δραστήριότητά του αυτή, αποσκοπεί, να περάσει ένα μήνυμα “πράσινης”-οικολογικής συνείδησης σε όλους τους πολίτες, προκειμένου να συμβάλλει τα μέγιστα στη διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024