Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σταδιακά βελτιώνεται το κλίμα

Θετικά μηνύματα από τις συναντήσεις της Ό. Κεφαλογιάννη στο Λονδίνο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 20 Ιούλιος 2012, 14:43

Μηνύματα αισιοδοξίας για τον ελληνικό τουρισμό εκπέμπονται από τη βρετανική τουριστική αγορά, ύστερα από τις διαδοχικές συναντήσεις που έχει η υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με εκπροσώπους των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών στο Λονδίνο.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, σε διαδοχικές συναντήσεις που έχει με εκπροσώπους των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών με την ευκαιρία επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Λονδίνο, διαπιστώνει ότι σταδιακά βελτιώνεται το κλίμα και ότι “βήμα-βήμα θα μπορέσουμε να αναστρέψουμε την αρνητική εικόνα που υπήρχε για τον ελληνικό τουρισμό και για τις κρατήσεις τελευταίας στιγμής”.

Στην προσπάθεια αυτή, όπως επισημαίνουν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών οργανισμών, έχει επιδράσει θετικά το γεγονός ότι υπάρχει σταθερή κυβέρνηση, με την οποία ενισχύεται το αίσθημα ασφαλείας.

Η κα Κεφαλογιάννη στις επαφές και συνομιλίες επιδιώκει την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης, που θα λειτουργήσουν θετικά τόσο σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, όσο και μεσοπρόθεσμα για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και την αναθέρμανση του τουριστικού ρεύματος από την Βρετανία προς τη χώρα μας.
 
Στους άξονες των πολιτικών που θα εφαρμοστούν για τον ελληνικό τουρισμό αναφέρθηκε η υπουργός τουρισμού και σε σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε σε μεγάλα βρετανικά και αμερικανικά ΜΜΕ (BBC, CNBC, CNN κ.ά), επισημαίνοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνικού τουρισμού, αλλά και τις προοπτικές που διαμορφώνονται για την αναβάθμιση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και τη βελτίωση του επιπέδου των προσφερομένων υπηρεσιών.

|
Share |
1 Σχόλια
Σχόλια Αναγνωστών

Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top