Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΘετικά μηνύματα από τις συναντήσεις της Ό. Κεφαλογιάννη στο Λονδίνο
Σταδιακά βελτιώνεται το κλίμα

Θετικά μηνύματα από τις συναντήσεις της Ό. Κεφαλογιάννη στο Λονδίνο

Μηνύματα αισιοδοξίας για τον ελληνικό τουρισμό εκπέμπονται από τη βρετανική τουριστική αγορά, ύστερα από τις διαδοχικές συναντήσεις που έχει η υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με εκπροσώπους των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών στο Λονδίνο.

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, σε διαδοχικές συναντήσεις που έχει με εκπροσώπους των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών με την ευκαιρία επίσκεψης που πραγματοποιεί στο Λονδίνο, διαπιστώνει ότι σταδιακά βελτιώνεται το κλίμα και ότι “βήμα-βήμα θα μπορέσουμε να αναστρέψουμε την αρνητική εικόνα που υπήρχε για τον ελληνικό τουρισμό και για τις κρατήσεις τελευταίας στιγμής”.

Στην προσπάθεια αυτή, όπως επισημαίνουν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών οργανισμών, έχει επιδράσει θετικά το γεγονός ότι υπάρχει σταθερή κυβέρνηση, με την οποία ενισχύεται το αίσθημα ασφαλείας.

Η κα Κεφαλογιάννη στις επαφές και συνομιλίες επιδιώκει την οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης, που θα λειτουργήσουν θετικά τόσο σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο, όσο και μεσοπρόθεσμα για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και την αναθέρμανση του τουριστικού ρεύματος από την Βρετανία προς τη χώρα μας.
 
Στους άξονες των πολιτικών που θα εφαρμοστούν για τον ελληνικό τουρισμό αναφέρθηκε η υπουργός τουρισμού και σε σειρά συνεντεύξεων που παραχώρησε σε μεγάλα βρετανικά και αμερικανικά ΜΜΕ (BBC, CNBC, CNN κ.ά), επισημαίνοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνικού τουρισμού, αλλά και τις προοπτικές που διαμορφώνονται για την αναβάθμιση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και τη βελτίωση του επιπέδου των προσφερομένων υπηρεσιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024