Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το γραφείο είχε βάση το Surrey της Βρετανίας

Διακοπή λειτουργίας βρετανικού τουριστικού γραφείου για διακοπές περιπέτειας

Τατιάνα Ρόκου - 23 Ιούλιος 2012, 16:26

Τέλος επιχειρηματικής λειτουργίας για το βρετανικό τουριστικό γραφείο 'adventure travel', Kumuka, το οποίο δραστηριοποιούταν σχεδόν διεθνώς, από το 1983.

Το βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο Kumuka (που πήρε το όνομα του από την αφρικανική λέξη Kumuka = αρχή ταξιδιού), το οποίο ήταν εξειδικευμένο σε διακοπές περιπέτειας, ζήτησε συγνώμη από τους πελάτες-επιβάτες του που επρόκειτο να ταξιδέψουν, καθώς έπαυσε τις δραστηριότητές του την περασμένη εβδομάδα.

Η εταιρεία ανέφερε ότι όλες οι εκδρομές που είχαν προγραμματιστεί έως χθες θα γίνουν κανονικά, αλλά μετά την ημερομηνία αυτή (22 Ιουλίου) όσοι έχουν κάνει κρατήσεις θα πρέπει να βρουν άλλον τουριστικό πράκτορα.

Ήδη τα τουριστικά γραφεία Dragonman και Tucan προσφέρουν εκπτωτικά “πακέτα” στους πρώην πελάτες του Kumuka.

Το γραφείο, με βάση το Surrey της Βρετανίας, το οποίο κάλυπτε ταξίδια σε Αφρική, Ασία, Ανταρκτική, Λατινική Αμερική, Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή, ιδρύθηκε το 1983 και μετέφερε πάνω από 12.000 πελάτες ετησίως.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρει: “Λυπούμαστε για το γεγονός ότι πρέπει να σας ανακοινώσουμε ότι η Kumuka έχει σταματήσει τη λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη σε όλους τους επιβάτες της Kumuka και εργαζόμαστε σκληρά για να ανταποκριθούμε σε όλες τις ερωτήσεις των πελατών μας”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top