Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΔιακοπή λειτουργίας βρετανικού τουριστικού γραφείου για διακοπές περιπέτειας
Το γραφείο είχε βάση το Surrey της Βρετανίας

Διακοπή λειτουργίας βρετανικού τουριστικού γραφείου για διακοπές περιπέτειας

Τέλος επιχειρηματικής λειτουργίας για το βρετανικό τουριστικό γραφείο 'adventure travel', Kumuka, το οποίο δραστηριοποιούταν σχεδόν διεθνώς, από το 1983.

Το βρετανικό ταξιδιωτικό γραφείο Kumuka (που πήρε το όνομα του από την αφρικανική λέξη Kumuka = αρχή ταξιδιού), το οποίο ήταν εξειδικευμένο σε διακοπές περιπέτειας, ζήτησε συγνώμη από τους πελάτες-επιβάτες του που επρόκειτο να ταξιδέψουν, καθώς έπαυσε τις δραστηριότητές του την περασμένη εβδομάδα.

Η εταιρεία ανέφερε ότι όλες οι εκδρομές που είχαν προγραμματιστεί έως χθες θα γίνουν κανονικά, αλλά μετά την ημερομηνία αυτή (22 Ιουλίου) όσοι έχουν κάνει κρατήσεις θα πρέπει να βρουν άλλον τουριστικό πράκτορα.

Ήδη τα τουριστικά γραφεία Dragonman και Tucan προσφέρουν εκπτωτικά “πακέτα” στους πρώην πελάτες του Kumuka.

Το γραφείο, με βάση το Surrey της Βρετανίας, το οποίο κάλυπτε ταξίδια σε Αφρική, Ασία, Ανταρκτική, Λατινική Αμερική, Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Μέση Ανατολή, ιδρύθηκε το 1983 και μετέφερε πάνω από 12.000 πελάτες ετησίως.

Η ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρει: “Λυπούμαστε για το γεγονός ότι πρέπει να σας ανακοινώσουμε ότι η Kumuka έχει σταματήσει τη λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη σε όλους τους επιβάτες της Kumuka και εργαζόμαστε σκληρά για να ανταποκριθούμε σε όλες τις ερωτήσεις των πελατών μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024