Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Στην ιδρυτική συνάντηση του Ε.Σ.Η.Ε. έλαβαν μέρος 22 επιχειρήσεις

Το travelplanet24.com ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Ιούλιος 2012, 09:23

Στόχος του GR.EC.A. είναι η ενίσχυση, ενδυνάμωση και εξέλιξη του κλάδου του e-Εμπορίου στην Ελλάδα, η δημιουργία ισχυρών σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων, καθώς και η αμφίδρομη ενίσχυση των σχέσεων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο με τους συνεργάτες/προμηθευτές τους.

Το travelplanet24.com αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη και διάδοση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετέχοντας ως ιδρυτικό μέλος στο νεοσύστατο Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Ε.Σ.Η.Ε. ή GR.EC.A.).

Στην ιδρυτική συνάντηση του Ε.Σ.Η.Ε. (ή GR.EC.A. – Greek e-Commerce Association) έλαβαν μέρος 22 μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο με συνολικό τζίρο online συναλλαγών άνω των 550 εκατ. ευρώ μέσα στο 2011.

Στόχος του GR.EC.A. είναι η ενίσχυση, ενδυνάμωση και εξέλιξη του κλάδου του e-Εμπορίου στην Ελλάδα, η δημιουργία ισχυρών σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων, καθώς και η αμφίδρομη ενίσχυση των σχέσεων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο με τους συνεργάτες/προμηθευτές τους. Παράλληλα, η δικτύωση των μελών του στο εξωτερικό, θα οδηγήσει σε παροχή νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο δραστηριότητας στην Ελλάδα, ο οποίος παρουσίασε αύξηση της τάξης του 35% το 2011 (σε σχέση με αντίστοιχα αποτελέσματα του 2010).

Η travelplanet24.com στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη του κλάδου του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα με τη συμμετοχή της ως ιδρυτικό μέλος στο νεοσύστατο Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Ε.Σ.Η.Ε. ή GR.EC.A.).

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του travelplanet24.com, Philipp Brinkmann, αποτελεί μέλος της πρώτης Διοικούσας Επιτροπής του GR.EC.A., συμμετέχοντας ενεργά για το διάστημα της θητείας του.

Ο GR.EC.A. εμφανίστηκε με δικό του stand στο πρόσφατο συνέδριο eBusiness & Social Media World by Infocom που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 26 Ιουνίου 2012 και συγκέντρωσε με ιδιαίτερη επιτυχία το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων εταιρειών.

Η συμμετοχή του travelplanet24.com στο GR.EC.A. σηματοδοτεί μία νέα εποχή όπου το ηλεκτρονικό εμπόριο γύρω από τον τομέα του Τουρισμού θα ενδυναμώνεται. Παράλληλα, η εξέλιξη της τουριστικής τεχνολογίας θα δημιουργεί νέες βάσεις υπογραμμίζοντας τις τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης στα επόμενα χρόνια προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.

Το travelplanet24.com είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας του αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο internet, το travelplanet24.com προσφέρει τα προϊόντα του σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top