Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συζήτηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Νικόλαο Δένδια

Δημόσια ασφάλεια: Ανάγκη προστασίας του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας

Τατιάνα Ρόκου - 26 Ιούλιος 2012, 15:47

Η βελτίωση των συνθηκών δημόσιας ασφάλειας είναι προϋπόθεση ΚΑΙ για την ανάπτυξη του τουρισμού, κυρίως στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και ευρύτερα σε ολόκληρη την Αθήνα, δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, ύστερα από συνάντησή της με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Θέματα που αφορούν στον τουρισμό και ειδικότερα σε σχέση με το κέντρο της Αθήνας, συζήτησε η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια, τον οποίο επισκέφτηκε στο γραφείο του. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάγκη προστασίας του τουριστικού προϊόντος από εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την εικόνα του.

Η κα Κεφαλογιάννη, μετά τη συνάντηση, δήλωσε: “Συναντηθήκαμε σήμερα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Δένδια για να συζητήσουμε όλη την ατζέντα των ζητημάτων της ασφάλειας. Έχω πολλές φορές επισημάνει ότι η βελτίωση των συνθηκών δημόσιας ασφάλειας είναι προϋπόθεση ΚΑΙ για την ανάπτυξη του τουρισμού, κυρίως στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και ευρύτερα σε ολόκληρη την Αθήνα.

Αυτή, μπορεί να εξασφαλιστεί, με την αυστηροποίηση της μεταναστευτικής πολιτικής, που θα αποτρέπει την είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα, όπως επίσης και με την αύξηση της αστυνόμευσης και των ελέγχων εκεί που υπάρχει έντονο πρόβλημα. Η Αθήνα είναι μια πόλη σε κρίση. Θα παλέψουμε να την κάνουμε ξανά μια πρωτεύουσα αντάξια της ιστορίας της και του πολιτισμού της”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top