Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο The Romanos, a Luxury Collection Resort στα "Καλύτερα παραθαλάσσια resorts του κόσμου"
Διάκριση από το CNN GO

Το The Romanos, a Luxury Collection Resort στα "Καλύτερα παραθαλάσσια resorts του κόσμου"

Το CNN GO, η ταξιδιωτική ιστοσελίδα του CNN, παρουσίασε στο διαδίκτυο τα 'Καλύτερα παραθαλάσσια resorts του κόσμου', ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται το The Romanos Resort.

Μία ακόμη διεθνής διάκριση για το The Romanos, A Luxury Collection Resort που βρίσκεται στην Costa Navarino, έρχεται να προστεθεί στις επιβραβεύσεις που αναδεικνύουν τον προορισμό και τη Μεσσηνία, ανάμεσα στις κορυφαίες ταξιδιωτικές προτιμήσεις παγκοσμίως. Το CNN GO, η ταξιδιωτική ιστοσελίδα του CNN που αποτελεί παγκόσμια πηγή ενημέρωσης για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά, παρουσίασε στο διαδίκτυο τα “Καλύτερα παραθαλάσσια resorts του κόσμου”, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται το The Romanos Resort.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις περιβαλλοντικές πρακτικές της Costa Navarino, που έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία υποδομών που διαφυλάσσουν και προβάλλουν το φυσικό πλούτο, μέσα από αυστηρούς κανόνες περιβαλλοντικής προστασίας και διαχείρισης.

Η νέα διάκριση από το CNN, προστίθεται σε μία σημαντική λίστα επιβραβεύσεων της Costa Navarino από διεθνείς οργανισμούς και ΜΜΕ, όπως το αμερικανικό και αγγλικό Condé Nast Traveller, το Travel+Leisure, οι Sunday Times, το περιοδικό του National Geographic Traveler, που έχουν τοποθετήσει τα δύο ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort, Costa Navarino, αλλά και τον προορισμό συνολικά, ανάμεσα στις κορυφαίες ταξιδιωτικές προτιμήσεις παγκοσμίως. Το Anazoe Spa, αλλά και τα δύο signature γήπεδα γκολφ The Dunes Course και The Bay Course, έχουν επίσης πρωταγωνιστήσει σε λίστες καταξιωμένων τίτλων όπως The Sunday Times Style Magazine (Anazoe Spa), Golf World και Golf Monthly (για τα δύο γήπεδα γκολφ). Μόλις πρόσφατα, η γνωστή αμερικανική έκδοση Robb Report επέλεξε το Bay Course ανάμεσα στα “Κορυφαία Γήπεδα Γκολφ”, μία σημαντική διάκριση που ενισχύει τη θέση της Costa Navarino ως ένα νέο γκολφ προορισμό.

Το ξενοδοχείο The Romanos, A Luxury Collection Resort βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino, ανάμεσα σε κατάφυτους ελαιώνες και με μοναδική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, μπροστά στην παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1 χλμ. Τα περισσότερα deluxe δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, ενώ η Royal Villa Koroni έχει βραβευθεί για το σχεδιασμό της. Πλήθος εστιατορίων και παροχών είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες, όπως το Anazoe Spa, οι χώροι δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, ενώ για τους λάτρεις της δράσης οι δυνατότητες είναι αμέτρητες: σπορ θαλάσσης όπως windsurfing, kite-surfing αλλά και SUP yoga, καταδύσεις, αθλήματα ρακέτας, οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές για ποδήλατο και πεζοπορία. Η Costa Navarino μπορεί να αποτελέσει την ιδανική αφετηρία για να γνωρίσουν οι επισκέπτες τη φυσική ομορφιά της Μεσσηνίας, με τους κόλπους και τις παραλίες, όπως η Βοϊδοκοιλιά, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024