Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε δυο κεντρικά σημεία της Αθήνας και στο Τατόι

'Αεροπορική Εβδομάδα' στην Αθήνα το Σεπτέμβριο

Θοδωρής Κουμέλης - 02 Αύγουστος 2012, 11:10

Το Athens Flying Week είναι μια σειρά εκδηλώσεων αεροπορικού χαρακτήρα, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Αθήνα.

Η “Αεροπορική Εβδομάδα της Αθήνας” (Athens Flying Week) θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2012 και θα υλοποιηθεί μέσα από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, με αποκορύφωμα το Σαββατοκύριακο (29-30 Σεπτεμβρίου 2012).

Κατόπιν ειδικής άδειας από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Πολεμική Αεροπορία, για δυο ημέρες το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου, θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό, το οποίο θα μπορέσει να ζήσει από κοντά μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις, καθώς και μια σειρά από επιμέρους εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν σε δυο κεντρικά σημεία της Αθήνας, καθώς και στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου. Αναλυτικά, εκτός από τις αεροπορικές επιδείξεις, σχεδιάζονται: fly in, συνέδριο γενικής αεροπορίας, εμπορική έκθεση, παιδικό πάρκο, εξομοιωτές πτήσεων (flight simulators), επιδείξεις αερομοντελιστών, πτήσεις εθισμού καθώς και χώρος υποδοχής, dj line ups και happenings.

Το Athens Flying Week θα αποτελέσει πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να μυηθούν στην ομορφιά της αεροπορίας και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των πτήσεων. Οι λάτρεις της αεροπορίας θα αποκτήσουν την ετήσια πλατφόρμα συνάντησης και ενημέρωσης, ενώ τα παιδιά, οι νέοι και οι οικογένειες θα γνωρίσουν την αεροπορία με τρόπο πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο του Athens Flying Week είναι ότι θα προσθέσει ένα ακόμα τουριστικό προϊόν στην πόλη των Αθηνών και σε αυτό αναμένεται από τους διοργανωτές να συμβάλει σημαντικά ο Δήμος Αθηνών, ο ΣΕΤΕ και η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών.

Επίσης, με την ευγενική υποστήριξη της ΑΟΡΑ Hellas, θα πραγματοποιηθεί “Fly In” από τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 έως και την 1η Οκτωβρίου 2012.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top