Τελευταία νέα
ΑρχικήUncategorizedΕκδηλώσεις μουσείων με αφορμή την Αυγουστιάτικη πανσέληνο
Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη

Εκδηλώσεις μουσείων με αφορμή την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει την Αυγουστιάτικη πανσέληνο με μελωδίες για το φεγγάρι από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, ενώ το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού προσκαλεί σε μια βραδιά με μελωδίες του Μάνου Χατζηδάκι.

Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει την Αυγουστιάτικη πανσέληνο την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012, με ρομαντικές μελωδίες για το φεγγάρι από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, στον προαύλιο χώρο του στις 9:30 μ.μ.

Στα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας του, το Μουσικό Σχολείο Βόλου έχει πραγματοποιήσει εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθιερώνοντας μεγάλες θεματικές συναυλίες με αφιερώματα σε σπουδαίους Έλληνες και ξένους συνθέτες δημιουργούς. Την ημέρα αυτή, το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως τα μεσάνυχτα (η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 9 μ.μ.), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν τους εκθεσιακούς χώρους και να απολαύσουν τη θέα του Ιερού Βράχου με το γοητευτικό σεληνόφως. Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα “Μια μέρα στο Μουσείο Ακρόπολης”.

Στη Θεσσαλονίκη, η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού προσκαλεί σε μια βραδιά με μελωδίες του Μάνου Χατζηδάκι υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου. Η συναυλία “Ο Ανδρέας Καρακότας και το Plaza Ensemble ερμηνεύουν Μάνο Χατζιδάκι” πραγματοποιείται την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 στις 21.00 στο Αίθριο Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Αυγουστιάτικη Πανσέληνος” και “Μουσικές στα Μνημεία και τα Μουσεία της Πόλης”. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οργανικές διασκευές και τραγούδια από τους κύκλους: “Μεγάλος ερωτικός”, “Ματωμένος γάμος”, “Τα τραγούδια της αμαρτίας”. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024