Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕπενδυτικό συνέδριο για τα ξενοδοχεία στην Ευρώπη
Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, στο Λονδίνο

Επενδυτικό συνέδριο για τα ξενοδοχεία στην Ευρώπη

Στο συνέδριο Hot-E, τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Λονδίνο, θα γίνει μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις επενδυτών και δανειστών με αντικείμενο τις επενδύσεις στα ξενοδοχεία.

Το διεθνές συνέδριο Hot-E (Hotel Investment Conference – Europe) θα εστιάσει στις επενδυτικές δυνατότητες και ευκαιρίες στον ξενδοχοειακό χώρο στην Ευρώπη. Θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, στρο ξενοδοχείο Park Plaza Riverbank του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Hot-E, θα λειτουργήσουν δύο παράλληλες αίθουσες συζητήσεων: Η “Αίθουσα των Κρατών” και η “Η Αίθουσα του Χρήματος”. Η πρώτη θα περιλαμβάνει συνεδρίες με εστίαση στις επενδυτικές ευκαιρίες σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Πολωνία, Ρωσία, Σκανδιναβία, και Τουρκία. Η δεύτερη θα περιλαμβάνει συνεδρίες και εκδηλώσεις που επιτρέπουν στους σύνεδρους να συζητήσουν με επενδυτές και δανειστές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη.

Πιο αναλυτικά, στην “Αίθουσα των Κρατών – Εστίαση στην Ελλάδα”, ομιλητές θα είναι ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΤΕ, και ο κ. Νίκος Χάτζος, διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Signature Worldwide Business and Training Solutions, με συντονιστή τον Άρη Ίκκο, διευθύνων εταίρο της GBR Consulting και διευθυντή Ξενοδοχεία & Αναψυχή, CBRE Atria.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024